Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Én gondolkoznák hülyén?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én gondolkoznák hülyén?

Figyelt kérdés

Na szóval adott egy lány és egy fiú.

Fiú akar sexet de a lány még nem mert nem áll készen rá.

Ez okés lenne ha egy kislányról lenne szó vagy ha rövid ideje ismerném.

Miért kell külön kérvényt ehhez be nyújtani/ultimatumot adni?

Szerintem ha magától teszi meg sokkal finomabb , szeretet teljesebb.

Miért rabolná az időmet? Miért nem mondja ki akkor hogy nem szeret? Szerintem így lenne a korrekt.

Úgy vélem ha valakivel vagyok boldoggá teszem , minden szempontból. Azon vagyok hogy ő a legboldogabb legyen mellettem. Mire jó ez a nőknek?

2015. jan. 6. 16:04
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Korotok? És mióta vagytok együtt?
2015. jan. 6. 16:06
 2/17 anonim válasza:
várd meg amég ő is akarja! Valószínű szeret csak még nem akar veled lefeküdni.
2015. jan. 6. 16:06
 3/17 CptTomato ***** válasza:
Lol barátom vagy barátod vagy bármilyen személy bármilyen számban is irtad ezt.... akárkiről is szól ő nem/sem áll készen a szexre
2015. jan. 6. 16:07
 4/17 A kérdező kommentje:
25feletiek vagyunk. Szűz még és csak házasság után akarja. 13hónapja ismerjük ebből 6hónapja vagyunk együtt. Most így hogy nem tudom milyen vele a sex zsákba macska lenne elvenni feleségül. EL sietni sem akaróm azért el venni mert már nem bírom hogy ne feküdjünk le.
2015. jan. 6. 16:09
 5/17 anonim ***** válasza:
igen te
2015. jan. 6. 16:10
 6/17 anonim ***** válasza:
Figyelj, szerintem nem kell erőltetni. Nem feltétlenül számít a kora a lánynak/nőnek, ha nem akar szeretkezni akkor nem akar. Esetleg próbáld finoman megkérdezni tőle, hogy mi az, ami miatt nem áll készen rá.
2015. jan. 6. 16:12
 7/17 anonim ***** válasza:

Az előző vagyok

Ha szereted, akkor tisztelned kell az álláspontját, és várj vele.

Ha nagyon zavar, akkor inkább szakíts békésen, ne erőltess semmit.

2015. jan. 6. 16:14
 8/17 A kérdező kommentje:
Biztos nem fog telefonálni hogy te figyi már készen állok a sexre. Gyere át aztán döngessél meg. Legrosszabb az egészben hogy néha , néha próbálkozok hátha változott a dolog. De amikor vissza utasítják az embert hát az valami nagyon le hangoló tud lenni. Nem tudom kinek vannak hasonló tapasztalati. Próbálom kezelni a dolgokat , de amikor nemet mond egyszerűen rosszul érzem magam. Mintha kevés lennék számára , mintha csak játszana. Lehet hogy ez csak az én hülye agyszüleményem.
2015. jan. 6. 16:14
 9/17 A kérdező kommentje:
Kérdeztem már tőle de csak annyit mond hogy neki a petting is új dolog. De hajlik a dolgok felé "már fél éve hajlik kb de semmi".
2015. jan. 6. 16:17
 10/17 anonim ***** válasza:
Megbeszélted vele, hogy ez téged mennyire bánt?
2015. jan. 6. 16:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!