Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Én gondolkoznák hülyén?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én gondolkoznák hülyén?

Figyelt kérdés

Na szóval adott egy lány és egy fiú.

Fiú akar sexet de a lány még nem mert nem áll készen rá.

Ez okés lenne ha egy kislányról lenne szó vagy ha rövid ideje ismerném.

Miért kell külön kérvényt ehhez be nyújtani/ultimatumot adni?

Szerintem ha magától teszi meg sokkal finomabb , szeretet teljesebb.

Miért rabolná az időmet? Miért nem mondja ki akkor hogy nem szeret? Szerintem így lenne a korrekt.

Úgy vélem ha valakivel vagyok boldoggá teszem , minden szempontból. Azon vagyok hogy ő a legboldogabb legyen mellettem. Mire jó ez a nőknek?

2015. jan. 6. 16:04
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
inkább ne próbálj meg szaporodni
2015. jan. 6. 16:34
 12/17 anonim ***** válasza:
Igen meg beszéltem vele, sőt látta is rajtam hiszen elég hülyén reagáltam rá. Fel öltöztem azt mentem is kb 1 hétig nem is találkoztunk.
2015. jan. 6. 16:38
 13/17 anonim ***** válasza:
Szal téged a sex éltet mért neked aha össze ismerkedsz valakivel akkor nem tudnál várni egy évig?ha lány nem akarja a sexet ?nem kell neked lány barát?mert magányos vagyok és csendes
2015. jan. 7. 05:30
 14/17 anonim ***** válasza:
Hivö lánnyal mért akarst sexelni mért nem tiszteled és szereted a magad maga modján
2015. jan. 8. 21:09
 15/17 anonim ***** válasza:

Szerintem hagyd ez bolond.A szex az nagyon jó dolog. Fél év? Igy is sokat vàrtàl...

27N

Én otthagynàm.

2015. jan. 9. 03:18
 16/17 anonim ***** válasza:
Bolond aki mondja aki az hívö töle nem várhatsz ilyet szerintem a fiu a bolond hogy ezt akarta töle és nem szerette csak kihasználta
2015. jan. 9. 06:43
 17/17 anonim válasza:
Nem lehet, hogy vallásos neveltetést kapott? Aki nagyon erős vallásos neveltetést kap az nem hajlandó csak úgy ágyba bújni csak ha férjhez megy mivel az bűnnek számít.
2015. jan. 12. 07:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!