Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én gondolkoznák hülyén?
Figyelt kérdés
Na szóval adott egy lány és egy fiú.
Fiú akar sexet de a lány még nem mert nem áll készen rá.
Ez okés lenne ha egy kislányról lenne szó vagy ha rövid ideje ismerném.
Miért kell külön kérvényt ehhez be nyújtani/ultimatumot adni?
Szerintem ha magától teszi meg sokkal finomabb , szeretet teljesebb.
Miért rabolná az időmet? Miért nem mondja ki akkor hogy nem szeret? Szerintem így lenne a korrekt.
Úgy vélem ha valakivel vagyok boldoggá teszem , minden szempontból. Azon vagyok hogy ő a legboldogabb legyen mellettem. Mire jó ez a nőknek?
2015. jan. 6. 16:04
11/17 anonim válasza:
inkább ne próbálj meg szaporodni
12/17 anonim válasza:
Igen meg beszéltem vele, sőt látta is rajtam hiszen elég hülyén reagáltam rá. Fel öltöztem azt mentem is kb 1 hétig nem is találkoztunk.
13/17 anonim válasza:
Szal téged a sex éltet mért neked aha össze ismerkedsz valakivel akkor nem tudnál várni egy évig?ha lány nem akarja a sexet ?nem kell neked lány barát?mert magányos vagyok és csendes
14/17 anonim válasza:
Hivö lánnyal mért akarst sexelni mért nem tiszteled és szereted a magad maga modján
15/17 anonim válasza:
Szerintem hagyd ez bolond.A szex az nagyon jó dolog. Fél év? Igy is sokat vàrtàl...
27N
Én otthagynàm.
16/17 anonim válasza:
Bolond aki mondja aki az hívö töle nem várhatsz ilyet szerintem a fiu a bolond hogy ezt akarta töle és nem szerette csak kihasználta
17/17 anonim válasza:
Nem lehet, hogy vallásos neveltetést kapott? Aki nagyon erős vallásos neveltetést kap az nem hajlandó csak úgy ágyba bújni csak ha férjhez megy mivel az bűnnek számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!