Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen az, amikor azért vagy egy nővel, mert tudod, hogy jobb ugysem lesz?
Figyelt kérdés
Mert nagyon sokat kellett azért is kinlódnod, küzdened, küszködnöd, sirnod, fáradoznod, hogy egyáltalán legyen olyan nőd, amilyen.
De jobb nőért meg még többet kellene kinlódnod, de azért van határa az emberi tűrőképességnek.
2016. júl. 11. 21:22
2/29 anonim válasza:
Szomoru lehet, ha csak azert vagyunk valakivel, "mert jobb ugysem lesz". Ez nagyon fàjdalmas lehet a partnernek, ha értésére is adod...vagy bàrmi modon tudomàsàra jut.
3/29 anonim válasza:
Magàra valamit is ado Nő, azonnal kirùgna. Pàros làbbal!
4/29 anonim válasza:
Miért ne lehetne jobb? vagy nem függ össze hogy jobb nőért többet kell kínlódni.
Én sem válogathatok (még egyenlőre, de teszek érte XD ) a nők között, volt akivel összejöhettem volna, de inkább nem, mert olyan nem kell hogy csak azért legyen nőm, hogy valakim legyen.
5/29 anonim válasza:
Kellemetlen, de legalább jobb mint a semmi.
Elvagyok vele és jól is érzem néha magam, de azért tudom hogy nem az igazi. Nem élek legalább álomvilágban és tudom hol vannak a határaim
6/29 A kérdező kommentje:
hát igen, elég kellemetlen mikor már a közös gyerekünk nevét tervezgeti :(
2016. júl. 11. 21:32
8/29 anonim válasza:
Azt hiszem ezt hívják úgy, hogy féregség! :)
9/29 anonim válasza:
Aki ùgy érzi, hogy kinlódnia, küzdenie, küszködnie kell egy nőért - mindegy, milyen - annak jobb egyedül. De annak a nőnek is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!