Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, hölgyek! Ezek a tulajdonságok visszataszítóak? Vagy összejönnétek egy ilyen pasival?
-aki alapjáraton elég flegma, és beképzelt (vagyis inkább, egyszerűen a vérében van a gyökérség)
-sok a balhéja, bár ezek kimerülnek a mutogatásban, beszólogatásban/visszapofázásban
-azzal válaszol a rendőröknek, hogy megveszi kilóra az életüket, ha nem engedik át ittas vezetés után (ez konkrét eset volt, csak azért írtam le :D)
-ha ideges, előfordul, hogy bunkó, hirtelen haragú, önfejű, makacs, nem szereti, ha irányítják
Viszont tud normális is lenni, főleg azokkal, akit szeret, őket mindennel szemben hajlandó megvédeni, és nagyon gondoskodó tud lenni.
És amúgy jól néz ki. (Mármint mindenki képzeljen el egy számára vonzó férfit :D)
Ti mindezekkel bevállalnátok a pasit, vagy felejtős?
Megkérdezhetem, mit reagáltak a rendőrök annál az esetnél?
Amúgy, köszi, nem kéne ilyen türhő faszparaszt.
Azért ez elég vicces lányok....
Jó pár pontban magamra ismertem, mégsem taszítom a nőket, sőt. Amikor ott van a barátnőm, akkor is nyíltan és gátlástalanul kikezdenek velem, olyanok is, akik ismernek.
Akkor most hogy is van? Ja tudom, ti nem az üresfejű nők közé tartoztok, ti értéket képviseltek, nektek nem elég, ha valaki jól néz ki, igaz? Hát persze...
Indulhat a lepontozás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!