Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnétek egy nővel, aki kicsit FURA?
Figyelt kérdés
Fura definiálása:
Általában, akit kedvel folyamatosan kikészíti(szó nincs kapcsolatról még), de írogat neki, nyakláncot, ajándékot, karkőtőt ad neki, enyhén zaklatja.
Nagyon nagyon ragaszkodó, de tényleg túlságosan is, ha összejönnék vele, csak a halál vagy költözés tudna elszakítani tőle.
Extrém féltékeny.
Kicsit furi az egész nő amúgy.
Aki látta az éjjel nappal budapestet... OLyan mint MILLA.
2015. nov. 30. 19:54
1/18 anonim válasza:
"Extrém féltékeny."
Még véletlen sem.
24/F
2/18 anonim válasza:
kösz kihagyom! azt se tudom ki az a milla...
4/18 opened paradise válasza:
Most ez bizarr,de imádnám...
Én szeretem,ha megfojtanak.
5/18 anonim válasza:
Én szeretem, ha ragaszkodnak hozzám, de ha kórosan zaklatna, az már nyomasztó.
7/18 anonim válasza:
félnék, h az én halálom választana el tőle, és az úgy nem poén :)
8/18 anonim válasza:
Szerintem ez aranyos:) én simán össze jönnénk ilyen lánnyal:) csak valszeg csúnyácska srácként nem volna esélyem nálad:)
9/18 anonim válasza:
számomra ez már nem kicsit hanem nagyon fura, én kihagynám.
10/18 A kérdező kommentje:
Lehet eltúloztam kicsit, ismerősök mondták róla ezt... Külsőre nem látszik rajta semmi, csak nagyon nagyon szép, de valamiért nem akar senki sem tőle semmit, emiatt kérdezgettem körbe, s ezeket mondták.
2015. nov. 30. 20:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!