Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Összejönnétek egy nővel, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejönnétek egy nővel, aki kicsit FURA?

Figyelt kérdés

Fura definiálása:

Általában, akit kedvel folyamatosan kikészíti(szó nincs kapcsolatról még), de írogat neki, nyakláncot, ajándékot, karkőtőt ad neki, enyhén zaklatja.

Nagyon nagyon ragaszkodó, de tényleg túlságosan is, ha összejönnék vele, csak a halál vagy költözés tudna elszakítani tőle.

Extrém féltékeny.

Kicsit furi az egész nő amúgy.

Aki látta az éjjel nappal budapestet... OLyan mint MILLA.

2015. nov. 30. 19:54
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Nekem ez elfogadható lenne, még örülnék is neki egy kicsit, de egy ilyen nő nagyon kevés embernek való. 22/f
2015. nov. 30. 20:42
 12/18 A kérdező kommentje:

"egy ilyen nő nagyon kevés embernek.."

Kifejtenéd?

"örülnék is neki"

Miért?Azon kívül hogy nem kell félned attól hogy megcsal, de ha szakítani akarsz vele, akkor az nehezebb lesz mint összetörni "A nokiát"

2015. nov. 30. 20:48
 13/18 rrrrrreennnnn ***** válasza:

Aki összejön vele, sok nyaklànca meg karkötője lesz.

Jajj,az ilyentől megszabadulni,ha szakítani akar a pàrja? Hònapokig tartò zaklatàs,szìnpadi jelenetek,jajj...

2015. nov. 30. 21:35
 14/18 opened paradise ***** válasza:
100%

13.

Nem lehet. Az ilyen fog betörni a padlásodra és évekig nézni a réseken át.

Ez benne van a pakliban :D

2015. nov. 30. 21:38
 15/18 anonim ***** válasza:
Nekem többet ér, hogy nem kell aggódni azért, hogy megcsal, meg szeret, mint az, hogy nem tudom lerázni később. Én nem azért akarok összejönni valakivel, hogy utána szakítsak vele. Azért mondtam, hogy nem sok embernek való, mert ha aktív életet élsz, meg sokszor vagy emberek közt, elviselhetetlen lehet a féltékenykedés, de én ennek pont az ellentéte vagyok, így nem lenne akkora gond ez se. Igazából ennyi.
2015. nov. 30. 22:19
 16/18 rrrrrreennnnn ***** válasza:
Igen,Kedves 14! Közben rendületlenül fűzi a gyöngyöt damilra nyaklàncnak a padlàson.
2015. dec. 1. 00:04
 17/18 anonim ***** válasza:
Fuss és nem viccelek!! Nekem ilyen volt a barátom és pokol volt. Mindenkire féltékeny volt, mindenről el kellett számolni és folyamatosan építette le a baráti körömet. Ha jót akarsz magadnak, kerüld el jó messzire. Szép dolog ha ragaszkodnak hozzád de van egy határ. A féltékenység meg önbizalomhiányra és birtoklási vágyra vezethető vissza, ne akarj a pszichológusa lenni!
2015. dec. 1. 12:06
 18/18 anonim ***** válasza:
én extrém féltékeny vagyok, a barátom is. jól megvagyunk.
2015. dec. 1. 19:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!