Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most ezt a szitut hogyan kezeljem? Eskuszom pofanvernem. Ki a hibas?

Figyelt kérdés

A pasim tegnap poenbol rautott a fenekmre, ami elegge fajt. Elkezdett rohogni, mire en lefrocskoltem vizzel mert kozben mosogattam.

Veletlen rament par csepp az uj plazmatv.re

Erre elkezdett orditani hogy idiota hulye vagyok. Mert osszevizezem a tv.jet meg gyoker vagyok...meg barom meg volt ott minden...ilyetszol "amikor ilyen f..sz dolgaid vannak akkor ugy felpofoznalak"

Montam neki hogy higgadjon le.

Mire ramuvoltott h "fogd be a pofad!"

Ma reggel koran kelt es zajosan kozlekedett. Mire raszoltam hogy attol hogy O felkelt 6orakor en alhatok meg

Erre bevagta az ajtot...csapkodott..tok agresszivan viselkedett.

Majd ugy ment el reggel h nem is koszont.

Nos...ezek utan o van megsertodve.

Ma reggel ebedet is foztem neki..meltoztatott elvinni a melojaba..de meg sem koszonte.

Meg o nem szol hozzam.

Ha kerdezem akkor nem valaszol .. Es alig turi el a kozelsegemet...duzzog...

Ha kerdezem mivan azt mondja hogy a tirtentek utan meg van pofam kerdezni...meg jon a duma hogy en ot felidegesitem.

Most ertem haza melobol.

Fekszik az agyban. Hozzam se szol. .hahkoszo tem neki mire o csak morgott...

Most ezt hogyan is kellene kezelnem??

2016. jún. 21. 20:12
1 2 3 4 5
 41/41 anonim ***** válasza:
100x jobb embert is találsz magadnak,hidd el!
2017. jún. 29. 10:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!