Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kezeljem a történteket?
Figyelt kérdés
Van egy párkapcsolatom, már 4 hónapja vagyunk együtt. A párom Budapesten él, de mivel abban a városban focizik ahol én élek így itt él albérletben. Szombaton volt a születésnapja. Pont együtt voltunk amikor valaki ránk nyitott. Nagyon megijedtem, mert egyedül él és fura volt, hogy valaki jön befelé a szobába. Amint magamra rántottam a takarót, és hallottam a félig elmondott születésnapi köszöntést. Ott állt előttünk ledöbbent arccal a párom szülei és az ikertestvére. Végül a szülei kimentek a szobából. A testvére pedig rám mosolygott és annyit mondott hogy "Hűűhaa". Ettől még jobban zavarban voltam. Amint magamhoz tértem, felöltöztem köszöntem a vendégeknek és ott hagytam őket. Nagyon zavart, hogy egy ilyen kellemetlen helyzetben kell először találkoznom a szüleivel és a testvérével. A szülei már vasárnap haza mentek, a tesója pedig marad 1 hétig vele. Ma mentem volna fel, hozzá mert azt hittem mindenki elment. Amint csengettem, persze hogy a testvére nyitotta ki az ajtót. Egyből éreztem, hogy az arcom égni kezd és biztos voltam benne, hogy olyan vagyok mint egy rák. Azt mondta a testvére, hogy "Gyere beljebb, azt hittem már ruhában meg sem foglak ismerni". Nagyon kellemetlen helyzet volt. Majd mikor elkezdtünk beszélgetni, bocsánatot kért, mert hogy ők voltak a felelőtlenek, hogy szó nélkül berontottak a szobába, de ők azt hitték hogy egyedül lesz a párom. Mondta a párom tesója,hogy ő szombaton megy haza és az anyukája azt mondta, hogy minket is vigyen magával. Az az engem és a páromat is. Mert szeretnének megismerni. Én nem szeretnék menni, a párom azt mondta, hogy egyszer úgy is túl kell esni ezen az egészen. Hogyan viselkedjek a szüleivel, tegyek úgy mintha semmi sem történt volna. Ismerem magam, tudom hogy nagyon zavarban leszek előttük.2016. máj. 10. 21:34
1/7 anonim válasza:
Ha a szülei ajánlották fel,akkor kapj az alkalmon és ess túl rajta.Nyilván égni fog az arcod,aztán elmúlik.Senki nem fogja szóba hozni,ne aggódj.Jó fejnek tűnnek:)) lesz majd idő amikor jót fogsz röhögni ezen!
2/7 anonim válasza:
Ne foglalkozz vele szerintem, fogd fel úgy mint egy rosszul sikerült bemutatkozás, én biztos elütném valami hülye poénnal.. :) Voltak már ettől sokkal kellemetlenebb első találkozások! Ha szeretitek egymást akkor nem lesz probléma, ne félj! 25/F
3/7 anonim válasza:
Semmi nem tortent. Bocsanatot kertek, tesoja elutott egy poent, story ended. Ha te tovabb lovagolsz rajta es meg jobban belelovallod magad es tavol maradsz toluk azzal viszont tenyleg beegeted magad.
4/7 A kérdező kommentje:
A szülei nem kértek bocsánatot, csak a tesója.
Biztosan nagyon ciki lesz a második első találkozó.
2016. máj. 10. 23:05
5/7 anonim válasza:
Igen, NEKIK, amiért annyi eszük sincs, hogy kopogjanak, vagy felcsengessenek a felnőtt fiukhoz.
Itt ők tapostak bele a ti magánéletetekbe, nehogy már te érezd magad s.z.rul emiatt.
A tesó nagy arc, én nem lennék zavarban a megjegyzésétől, hanem mosolyogva megpördülnék előtte, voilá! :D aztán kész.
6/7 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy én szinte mindentől zavarba jövök, főleg meg egy ilyen után.
2016. máj. 11. 14:33
7/7 anonim válasza:
Es ha 2 evig sunnyogsz es azutan talalkozol veluk,ez nem fog megtortenni?elfelejtik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!