Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kezeljem a hisztieit?
A barátnőm nagyon hisztis . Komoly kapcsolat, együtt élünk . Mióta ossze költöztünk azota jobban feltűnt ez . Hogy érthetőbb legyen egy példa:
Van egy kutyánk , be íratta iskolába . Három alkalmat voltunk, majd elkezdte fikázni , hogy hülyeséget beszélnek mert tuti hogy a kutya tanítás nem igy megy stb stb . Olyanokat mondott, hogy a kislányàt nem igy fogja nevelni.( itt a kutyára gondolt, mindig kislányomnak hívja)
Nem értettem vele egyet, mondtam neki, hogy szerintem azert jobban tudjak , elvégre biztos nem egy kettő kutya kikerült már a kezük alól .
Elmentünk ezután egy plázába , ahol semmilyen étterem nem tetszett neki, ugy sétált mint akit húznak . Be álltunk egy étteremhez, kiállt a sorból, majd a fejemhez vágta hogy menjünk mert latja rajtam higy nem akarok ott enni . Eljöttünk . Be mentünk egy másik plázába, az úton végig nem szólt hozzam . Megrendeltuk a kaját, majd ült felette es bőgött .. Fejemhez vágta Hogy en nem vagyok megértő , mindenért engem okolt ... Mit csináljak ?
Ezen kívül sokszor csak fekszik meg itt faj ott faj amott faj .. Nem lehet hozza érni , állandóan h isztizik valamin . Teljesen lehuz ... Lehet ezen segíteni ?
Legtöbb kapcsolat erről szól, mert nektek fiúknak ez tetszik, ez kell. Magatokra vessetek, ha nektek nem jó olyan lány, aki nem hisztérikázik mindenért, minden nap.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!