Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kezeljem a párom gyerekes hisztijeit?
én 23L ő 24F
Ha vita kerekedik, akkor egyből mondja, hogy ő elmegy ide meg oda, és hogy ne várjam őt vissza, mintha arra várna, hogy térden állva könyörögjek neki, hogy ne menjen sehová. Ezt pedig azért nem fogom megcsinálni. Meg azt is mondta, hogy direkt elszív egy doboz cigit, hátha megdöglik tőle. Játssza a mártírt. Pedig tényleg teljesen értelmetlen dolgokon húzza fel magát.
"elszív egy doboz cigit, hátha megdöglik tőle"
Menekülj...
Igen, gyerekes... párkapcsolatra tökéletesen alkalmatlan.
"direkt elszív egy doboz cigit, hátha megdöglik tőle" - és még hülye is attól nem döglik meg, de ha fog egy nagy kést, azzal menne simán
Nem akarok szobrot magamnak, de 24 évesen már férjként ápolgattam a méhen kívüli terhességgel operált felségemet, sütöttem főztem, szaladgáltaim a kórházba, és hát előtt is volt 1-2 nehéz év, míg össze-vissza kezelgették, megviselte nagyon, testileg, lelkileg.
"Elmegyek világgá..." - ebből te kinézel bármit is férfiként, ha bármilyen bajba kerülsz?
Akkor tényleg elmegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!