Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mennyire utal gyerekes gondolkodásra?
Akkor utánuk mész, és megunga-bunga mindkettőt!
:-)
Szerintem nem érdekled őt túlságosan.Valószínűleg az lehet a dolgok mögött.
Ne keresd sehol,ne írj rá ne hívd,ha hiányozni fogsz neki,akkor fog írni,vagy keresni fog ő téged,ha meg mégsem,akkor hagyd a fenébe...
"Abban vagy hibás, hogy még mindig foglalkozol vele"
A lányok akkor kezdenek kapaszkodni valéaki után, ha úgy tűnik, hogy elveszíthetik. Viszont amíg futsz utána addig semmibe sem vesz. Sajnos ilyenek. Nekem is az volt mindig a hibám, hogy mentem és a kedvébe jártam mindegyiknek és akkor le se tjt érte. Viszont ha vlaki engem nem érdekelt komolyan és le akartam rázni, az kapaszkodott volna minden módon rám, de ő meg nekem nem kellett.
Így működnek a kapcsolatok.
Ha most kicsit hagyod és mwegvárod, hogy ő jelentkezzen, akkor egy idő múlva fog keresni és nem kell akkor már nagyon elküldeni és mutatni, hogy haragszol nagyon rá, de nem is kell annyira ajnározni és nem kell, hogy lássa mennyire kell neked, még ha úgy is van. Ez olyan "húzdmeg-ereszdmeg". Nem szabad, hogy lássa, mennyire imádod, mert elbízza magát és mindent megenged magának, mert látja, hogy nincs veszteni valója.
Ha meg tényleg nem érdekled komolyan, akkor hagyd és keress mást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!