Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet gyerekes kérdés, de ez így nem lesz gáz?
Szombaton megyünk moziba az új barátommal, a film 4kor kezdődik 136 perces és nekem mindenképp el kell érni a 19:10-s vonatot, mert utána már nem tudok hogyan hazajutni. A fiúnál nem alszom, mert még korai lenne. Az út a mozitól még 40 perc a vonatomhoz. Ciki lenne szólni, hogy a film vége előtt egy picivel korábban induljunk el?
Mindketten 20 évesek vagyunk
Szerintem ez így pont belefér. 16:00-kor kezdődik, elvileg 18:16-kor van vége. 40 perc séta, akkor 19:00-ra pont a buszmegállóban vagytok. Elég ha nem nézitek végig a zenés feliratot a film után. :)
Egyébként nem ciki, ha menned kell, akkor menned kell, ez van! Mondjad neki nyugodtan!
Vidéken élek, van, hogy sajna csak így van lehetőségem moziba eljutni. Barátnőim azon a környéken laknak ahol én, ugyanúgy lehet csak eljutni.
Az, hogy kihagyom a film végét, az meg engem annyira nemé rdekel, nem a film miatt megyek.
Továbbá nem hiszem, hogy 1 hét után ott kéne aludnom bárkinél is.
A srác helyében elég furán néznék rád. Nem kellett volna rábólintanod erre a randira.
Későbbi vonat nincs amúgy?
ha csak a stáblistát nem nézitek meg, biztos nem fogja érdekelni
de ha a film utolsó pár perce se fér bele, annak már lehet nem fog örülni, ha olyan a film
meg lehet utána még szívesen lenne veled
nem tudtok az eggyel korábbira menni?
ha mindenképp marad ez, szólj neki előre, ne film közben tudja meg
Ha nem a film miatt mentek, akkor felesleges moziba menni, mert a végén csak kapkodás lesz, aztán ha valamiért mégse éred el a vonatodat, az ciki.
Én a helyetekben inkább választanék egy korábbi időpontú filmet (végül is ha nem a film miatt mentek, akkor tök mindegy, mit néztek, nem?), vagy pedig valami más programot. Ha friss a kapcsolat, akkor inkább beszélgetni kéne, mint moziban filmet nézni.
A problémát több szempontból sem értem.
Ha ilyen korán megy a vonatod, akkor miért nem korábbi időpontra mentek mozizni?
Ha nem a film a lényeg, akkor miért pont mozi?
Amúgy én a magam részéről baromira nem örülnék, hogy (bármilyen kicsinyesen is hangzik)kicsengetek kb. 2000-2500 Ft-ot (ha nem a dupláját, mert esetleg meghív és a te jegyed is ő állja) és nem látom a film végét.
Inkább üljetek be akkor valahova kávézni/teázni/sörözni stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!