Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen az esélyei egy két gyerekes elvált nőnek?
Figyelt kérdés
29 eves vagyok, van két fiam, ikrek 3 évesek. Edesapjukkal valószínűleg elvalunk, évek ota rosszul élünk egymással, totális elhidegules, szex és beszélgetés alig, illetve ferlelepesek is voltak mindkét részről.
Volt Vki hasonló helyzetben? Hogyan elte tul a válást? Talált magának mást, akivel boldog lett?
2015. okt. 9. 08:31
1/6 anonim válasza:
Semmi sem lehetetlen.
Tény, hogy gyerekkel nehezebb párt találni, mert olyan kell, aki a srácokkal is jól kijön.
2/6 anonim válasza:
Hát nehéz dolog, volt kapcsolatom egy hölggyel aki szintén 2 gyermekkel vált el. kb. 4-6 évesek voltak, én nem mentem bele a kapcsolatba hosszú távon, de ott a gyerekek mellett még a távolság is gond volt 100-120 km és a férj miatt ő bírósági végzés miatt nem élhetett 50 kmnél messzebb. Persze ettől függetlenül akkor még független férfiként amikor kerestem azt mondtam maxim 1 kislányos anyukák jöhetnek szóba mert inkább a sajátomat nevelném. 38/F Utána tudom, hogy volt 2-3 rövidebb kapcsolata még, most nem tudom kivel él a hölgy...
3/6 anonim válasza:
Nézz ki jól
És ne add magad túl könnyen szexre
4/6 anonim válasza:
Előző vagyok. Édesanyám 37 évesen talált egy 33 éves férfit, akivel már 20 éve együtt vannak. Persze ez csak egy példa a sok közül, de lehetséges.
5/6 anonim válasza:
Valószínűleg egy elvált már gyermekes Férfinél van a legtöbb esély.
6/6 anonim válasza:
Így van elvált gyerekes férfiaknál van esélyed. Én ugyanezen aggódom férfiként , nálunk is levegőben lóg a válás, ha már van gyerek az sok mindenkinél kizáró ok sajnos. De mondjuk most azon a szinten vagyok már , hogy talán egyedül is jobb lenne mint az állandó idegeskedés, bizonytalanság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!