Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most ezt a szitut hogyan kezeljem? Eskuszom pofanvernem. Ki a hibas?

Figyelt kérdés

A pasim tegnap poenbol rautott a fenekmre, ami elegge fajt. Elkezdett rohogni, mire en lefrocskoltem vizzel mert kozben mosogattam.

Veletlen rament par csepp az uj plazmatv.re

Erre elkezdett orditani hogy idiota hulye vagyok. Mert osszevizezem a tv.jet meg gyoker vagyok...meg barom meg volt ott minden...ilyetszol "amikor ilyen f..sz dolgaid vannak akkor ugy felpofoznalak"

Montam neki hogy higgadjon le.

Mire ramuvoltott h "fogd be a pofad!"

Ma reggel koran kelt es zajosan kozlekedett. Mire raszoltam hogy attol hogy O felkelt 6orakor en alhatok meg

Erre bevagta az ajtot...csapkodott..tok agresszivan viselkedett.

Majd ugy ment el reggel h nem is koszont.

Nos...ezek utan o van megsertodve.

Ma reggel ebedet is foztem neki..meltoztatott elvinni a melojaba..de meg sem koszonte.

Meg o nem szol hozzam.

Ha kerdezem akkor nem valaszol .. Es alig turi el a kozelsegemet...duzzog...

Ha kerdezem mivan azt mondja hogy a tirtentek utan meg van pofam kerdezni...meg jon a duma hogy en ot felidegesitem.

Most ertem haza melobol.

Fekszik az agyban. Hozzam se szol. .hahkoszo tem neki mire o csak morgott...

Most ezt hogyan is kellene kezelnem??

2016. jún. 21. 20:12
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
100%

Férfiként válaszolok.

Sztem túlpörgi a srác ezt az egészet.

Ntom, h pontosan mit szeretsz benne, de némi lazaság elkélne nála extrában.

Amúgy azon a véleményen vagyok, hogy bármin is zördüljünk össze, kibaxott kutya kötelessége mindkettőnknek arra törekedni, hogy az esti lefekvéskor már ne legyünk haragban.

Felőlem akár ki is égethetted volna a TV-t, az csak egy gép, pótolható, ráadásul a biztosítás is fedezi sztem.

Viszont te nekem vagy én neked, az már egy jóval komolyabb érték, amire vigyázni kell, mert pótolni sem lehet és biztosítani sem.

Ha meg még főztél is nekem, akkor végképp nincs semmi okom a haragra, mert tudom, hogy szeretsz és törődsz velem.

No persze ezt is csak azóta tudom, amióta megtapasztaltam azt is, hogy milyen, ha már nem törődnek velem.

2016. jún. 21. 20:24
 12/41 anonim ***** válasza:
100%

hát ha ő rávágott a fenekedre, akkor az a kis fröcsölés belefért bőven, nyilván nem a tévét akartad eláztatni... arra szólhat, jogos, csak nem ilyen hangon, hanem normálisan is lehet szólni, hogy úgy rosszalkodjál, hogy a berendezés állagsérelem nélkül megússza... de pofonnal fenyegetni, ordítani, semmiképpen nem szabad... az ilyen helyzetek mutatják meg, hogy valójában milyen ember a másik, mennyire egyszerű kizökkenteni, felhergelni, és akár meg is ütni... legyen férfi vagy nő, addig kedveskedik amíg meg nem szerez magának, aztán a többségből kibukik, hogy természetesen milyen...és van aki tudja normálisan is kezelni az ilyen szitukat....

komolyan elgondolkodnék egy ilyen agresszívkodó, aztán indokolatlanul hisztiző viselkedés után, hogy akkor tényleg ő e az az ember akire érdemes éveket szánni azért, hogy aztán vele éljem le az életem...

2016. jún. 21. 20:25
 13/41 Noblesse Oblige ***** válasza:
100%

Én hidegeden, de udvariasan viselkednék vele. Mint egy megtűrt lakótárs, az egyetemista albiba.

De nem közelednék felé, teljes lelki nyugalommal csinálnám a napi dolgaim.

Előbb utóbb meg fog törni. A mosoly szünet alatt is, van ideje átértékelni a dolgot. Ha forrófejű, akkor úgyis napok kellenek neki, amíg lehiggad.

Aztán amikor jön békülni, akkor szépen leültetni és elmondani neki, hogy ez nem pálya. Aztán kideríteni, hogy tényleg csak ezen húzta fel magát vagy volt-e más is a háttérben (csak így jött ki)?

Aztán ha tisztáztuk mi van, akkor ki kell dolgozni valamit az ilyen esetekre, mert ez hosszú távon nem fog működni. Ha ebben ő nem partner, akkor téged sem akar igazán, csak dísznek.

Ennek most elejét kell venni, és pont úgy kezelni, mint egy taknyos 5 évest. Megbeszélni vele, aztán várni ebből mi fő ki. De sokáig ez nem működik, ha nincs javulás. De mindig tudatosítani kell benne, hogy ez nem megoldás.

2016. jún. 21. 20:29
 14/41 anonim ***** válasza:
100%

"amikor ilyen f..sz dolgaid vannak akkor ugy felpofoznalak"

Egyebkent ebbol latszik hogy kutyaba se vesz csak egy darab targynak tekint, aki foz, mos ra es akit dughat..

2016. jún. 21. 20:30
 15/41 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem, ne allj a pasi es tv-je szerelme köze! Egyertelmü, hogy a fontossagi sorrendben alatta vagy!

Biztos vagok abban, hogy ennel többet erdemelsz!

Baratnömmel is elöfordult mar, hogy valamelyikönk hibajabol tönkrement valami. De miert haragudnank, ha tudjuk, hogy ugysem volt szandekos es ezek CSAK TARGYAK! Raadasul esetedben ö provokalta ki! Meg akkor sem lehetne rad merges, ha teljesen tönkre ment volna a tv. Ez esetben persze, erthetö ha duzzog, ha ez angyagilag megterhel benneteket, hogy potoljatok, de akkor sem rad lehet merges! Ne haragudj, de szamodra nagyon megalazo ez a viselkedes es nem igazan kellene ezt eltürnöd! A pasid meg egy anyagias taho!

2016. jún. 21. 20:36
 16/41 anonim ***** válasza:
100%
Én ugy oldottam meg hogy le se sz..tam, levegőnek néztem. 2x csinált még ilyen gyerekes hisztit aztán látta hogy semmire se megy vele. A baj az leszbamugy hogy mindig mindenért Téged fog hibáztatni igy otthagynám a francba.
2016. jún. 21. 20:43
 17/41 anonim ***** válasza:
Most mondanám, hogy ez egy barom, viszont mivel te egy ilyen pasit választottál, ezért gondolom ízlések meg pofonok, neked meg ez jön be. Akkor meg élvezd.
2016. jún. 21. 21:08
 18/41 anonim ***** válasza:

Én biztos beállítottam volna egy csokor virággal reggel, vagy délben, de legkésőbb este. Nekem is vannak kirohanásaim, biztos elhordtalak volna mindennek, de mind amellett, hogy beszoktam látni a hibáim, még tudok bocsánatot is kérni.

Kicsit elgondolkodhatna. Plazma tv... 10 éve még nagy szó volt a plazma tv, de ma. Mit van úgy kiadva? Mi baja lesz a tvnek pár csepp víztől? A levegőben lévő párától nem félti? Marha.

2016. jún. 21. 21:38
 19/41 anonim ***** válasza:
Egy nagy kalapáccsal szét ütném a tv-jét,utána meg mehetne amerre lát!
2016. jún. 21. 21:38
 20/41 anonim ***** válasza:
100%
mondjad neki,fogja a tévéjét és húzzon a pi csába.aki így viselkedik ott már szeretet sincs nemhogy szerelem.ezt férfiként mondom,voltam már így.ez azt jelenti ,hogy a másikat teljesen semmiben veszed.
2016. jún. 21. 21:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!