Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most ezt a szitut hogyan kezeljem? Eskuszom pofanvernem. Ki a hibas?

Figyelt kérdés

A pasim tegnap poenbol rautott a fenekmre, ami elegge fajt. Elkezdett rohogni, mire en lefrocskoltem vizzel mert kozben mosogattam.

Veletlen rament par csepp az uj plazmatv.re

Erre elkezdett orditani hogy idiota hulye vagyok. Mert osszevizezem a tv.jet meg gyoker vagyok...meg barom meg volt ott minden...ilyetszol "amikor ilyen f..sz dolgaid vannak akkor ugy felpofoznalak"

Montam neki hogy higgadjon le.

Mire ramuvoltott h "fogd be a pofad!"

Ma reggel koran kelt es zajosan kozlekedett. Mire raszoltam hogy attol hogy O felkelt 6orakor en alhatok meg

Erre bevagta az ajtot...csapkodott..tok agresszivan viselkedett.

Majd ugy ment el reggel h nem is koszont.

Nos...ezek utan o van megsertodve.

Ma reggel ebedet is foztem neki..meltoztatott elvinni a melojaba..de meg sem koszonte.

Meg o nem szol hozzam.

Ha kerdezem akkor nem valaszol .. Es alig turi el a kozelsegemet...duzzog...

Ha kerdezem mivan azt mondja hogy a tirtentek utan meg van pofam kerdezni...meg jon a duma hogy en ot felidegesitem.

Most ertem haza melobol.

Fekszik az agyban. Hozzam se szol. .hahkoszo tem neki mire o csak morgott...

Most ezt hogyan is kellene kezelnem??

2016. jún. 21. 20:12
1 2 3 4 5
 31/41 A kérdező kommentje:

Jahk. Bocsi az elirasokert.

Telorol megy..es ideges vagyok...neg sietek is az irassal..

Szoval ISMET el akar koltozni.

2hete mar elment szinten egy nagy balhenk miatt. Bevallom ott en voltam a hibas. Szinten az anyjahoz menrkult es minden cuccat elvitte. Azt hittem h sohabtobbet nem jon vissza hozzam mert hajthatatlan volt.

Majd 2nap utan szerelmet vallot es visszakuncsorgott olyabokat mondott h uhhh..mint a filmekben. Elhittem h szeret. anyucit meg ismet egyedul hagyta. (egyedul el)

Pedsze a mama azota nem beszel velem... Azt mobdta a pasimnak h ugysem valtozok meg a beteges feltekenysegembol.

Havi 40ezrembe kerult a pszichologus. De megerte...

Elmult a baj amiert 3hete elkoltozott... De most van ujabb baj.

Es megint menni akar..

Miez a menekulesi mania 30evesen neki???

2016. jún. 22. 23:25
 32/41 A kérdező kommentje:

Azt meg hozzateszem hogy 3hete amikor elment innen kozolte velem hogy ne hivogassam mert vege o ezt nem birja h mindig veszekszunk es gyanusitom a semmiert.

Nem kerestem....

O konyorogte vissza magat enhozzam.2napig birta nelkulem. Erdekes.

Mist este mar olyanokat is a fejemhez vagott h en tul joban vagyok a haverjaival bezzeg O vele meg undok es balhes vagyok... Meg az idegenekkel kedvesebben banok.

Jezusom..meg feltekeny is???ez dilis

2016. jún. 22. 23:29
 33/41 Noblesse Oblige ***** válasza:
100%

Ha elmegy nem kell többet kinyitni neki az ajtót, akárhogy tutujog az ajtód előtt.

Nehéz napok lesznek, de utána nyugi lesz.

2016. jún. 22. 23:31
 34/41 A kérdező kommentje:

Koszi.

Igen..ha elmegy akkor tuti nincs tobb visszakuncsorgas.

De egyszeruen fel nem fogom most ezt.

Nem vagyok hibas semmiben. Magamat vedtem meg akkor este amikor a febekmre csapott es lefrocskoltem. Akkor indult a balhe O meg mar minden serelmet felemleget. Olyat is amirol azt se tudtam h pl. Zavarja.

Tisztara depis.

Nem ertem.

Meg amikor visszakoltozott 3hete O maga mobdta h nem fogunk menekulni a bajok elol mert nem megoldas.

Megis o akar koltozni Ismet.

Nem ertem.

Valaki erti????

2016. jún. 22. 23:36
 35/41 anonim ***** válasza:
Várja, hogy megalázkodj, és bocsánatot kérj a semmiért. Nehogy megtedd. Kapsz jobbat. Vigye a tévéjét is.
2016. jún. 23. 19:31
 36/41 anonim ***** válasza:

Én írtam a virágos dolgot.

Szóval... azért ha rám főznek, sütnek, mosnak, akkor inkább befogom a pofámat, és örülök. Majd rádöbben, mikor rá nem süt, főz, mos, takarít senki sem. Idiótája.

Azért munka mellett a házimunka nem kevés. Nagyon kedves vagy, hogy igyekezel a kedvébe járni, de nem hálálja meg, ne tedd tovább. Kicsit próbáld túl tenni magad, és keress valaki olyat, akiért megéri fárasztani magad. Mert érte pont nem éri meg...

2016. jún. 23. 19:39
 37/41 anonim ***** válasza:

Szerintem is csak azt várja, hogy térden csússz neki, hogy kiglancolhassa az egóját.

Látja, hogy nem megy ezért ő csúszik előtted.

Szard le és ne törj meg, legyen büszkeséged, mert ez a pasi egy igazi kretén!

Én annyira rühellem, amikor valaki mindig felhoz újból és újból sérelmeket, meg kitalál újakat.

Ez az ember beteg és még agresszív is, megfűszerezve egy kis szánalommal.

Jobb lesz neked nélküle, hidd el!

2016. jún. 23. 19:39
 38/41 anonim ***** válasza:
Figyi, ezt a pasit nem is kell érteni. Válj le róla, normális ember nem pazarolja az idejét ilyen pszichés roncsokra -- elmegy magától, örülj neki! :-)
2016. jún. 25. 17:42
 39/41 anonim ***** válasza:
Háááát nem tudok mást mondani, ha te ezt elviseled akkor meg is érdemled.
2016. júl. 3. 22:05
 40/41 anonim válasza:
100%
Menekülj az olyan pasi elöl aki ennyire nem tisztel.Akinek egy tárgy legyen az bármilyen drága,többet jelent mint te.Bele gondoltál? Egy tárgy miatt lealázott.Én voltam hasonló kapcsolatban és hidd el ebből semmi jó nem fog kisülni,ez csak rosszabb lesz.Ezek jelek.Amikre ha most nem figyelsz később nagyon megbánod. Jó tanács.
2016. júl. 19. 23:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!