Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kik mondják azt, hogy a csajok jönnek-mennek, de a barátság örök? 30 éves fejjel jó ez a hozzáállás?
Ha nem jön össze a kapcsolat, úgy tényleg marha egyszerű azt mondani, hogy a barátok fontosabbak, mint a "nem létező" nők :D
Amúgy szerintem féligazság: a barátok is fontosak, és nem szabad őket elhanyagolni, sokan feléjük se bagóznak, mikor kapcsolatban vannak, ez nem jó. Viszont szvsz a két dolog (baráti kapcsolat, és szerelem) egyáltalán nem összehasonlítható. Teljesen más módon szeretem a legjobb barátomat, és a páromat.
A jövőt viszont a párommal tervezem, vele szeretnék együtt élni, gyereket vállalni, és együtt öregedni meg, nem valamelyik barátommal, így ilyen szempontból a párkapcsolat sokkal fontosabb lesz nekem mindig.
Mondjuk aki így áll hozzá, hogy "a csajok jönnek-mennek", az gondolom nem építgeti a közös jövőjét, akkor persze, hogy csak a haverok a fontosak, hiszen csak ők vannak meg tartósan az életében.
Kérdező, nem azért nem akarnak összejönni veled, mert "csúnya" vagy, hanem, mert rinyagép, az pedig kell a halálnak!
Ha javítanál az önképeden, és magabiztosan néznél a világba, nem egy önsajnáltató hisztisként, pillanatok alatt lenne párod.
Az exem sem volt szépség (macis alkat, alacsony), mégis totál bele voltam esve... egészen addig, míg nem kezdett napi-kétnapi szinten picsogni a külseje miatt. Valahol ott szerettem ki belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!