Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kik mondják azt, hogy a csajok jönnek-mennek, de a barátság örök? 30 éves fejjel jó ez a hozzáállás?

Figyelt kérdés
2016. jún. 13. 22:56
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Nem mindenkinek jön össze a párkapcsolat, ha nem akarják őt a nők.
2016. jún. 14. 08:35
 12/14 anonim ***** válasza:

Ha nem jön össze a kapcsolat, úgy tényleg marha egyszerű azt mondani, hogy a barátok fontosabbak, mint a "nem létező" nők :D

Amúgy szerintem féligazság: a barátok is fontosak, és nem szabad őket elhanyagolni, sokan feléjük se bagóznak, mikor kapcsolatban vannak, ez nem jó. Viszont szvsz a két dolog (baráti kapcsolat, és szerelem) egyáltalán nem összehasonlítható. Teljesen más módon szeretem a legjobb barátomat, és a páromat.

A jövőt viszont a párommal tervezem, vele szeretnék együtt élni, gyereket vállalni, és együtt öregedni meg, nem valamelyik barátommal, így ilyen szempontból a párkapcsolat sokkal fontosabb lesz nekem mindig.

Mondjuk aki így áll hozzá, hogy "a csajok jönnek-mennek", az gondolom nem építgeti a közös jövőjét, akkor persze, hogy csak a haverok a fontosak, hiszen csak ők vannak meg tartósan az életében.

2016. jún. 14. 10:17
 13/14 A kérdező kommentje:
Talán nővel is szeretné építeni a jövőjét, de ha egy nőnek sem kell...Pedig nem hülye, diplomás, bár atom csúnya, káros szenvedélyektől mentes, megfelelő munkahellyel rendelkező, szülőktől különélő, bár kissé öreges kinézetű 30 assal senki sem akar családot.
2016. jún. 14. 11:22
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, nem azért nem akarnak összejönni veled, mert "csúnya" vagy, hanem, mert rinyagép, az pedig kell a halálnak!

Ha javítanál az önképeden, és magabiztosan néznél a világba, nem egy önsajnáltató hisztisként, pillanatok alatt lenne párod.

Az exem sem volt szépség (macis alkat, alacsony), mégis totál bele voltam esve... egészen addig, míg nem kezdett napi-kétnapi szinten picsogni a külseje miatt. Valahol ott szerettem ki belőle.

2016. jún. 16. 05:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!