Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kik mondják azt, hogy a csajok jönnek-mennek, de a barátság örök? 30 éves fejjel jó ez a hozzáállás?
Kicsit úgy hangzik, mintha azt mondaná, hogy ami az enyém, az a tiéd is...
Nálam a barátok csaja nem rúgna labdába, dee lehet csak félreértem a szöveget.
Szerintem ez abból a szempontból igaz, hogy a valódi barátaidat nem szabad elhanyagolni.
DE sokan úgy értelmezik, hogy a barátaikra építik a jövőt, mert ők mindig ott lesznek az ember mellett, tehát ha konfliktus van, akkor az ember a barátait választja a párja helyett.
Én úgy vélem, hogy ez a hozzáállás nem feltétlen jó, mert végül nem a barátaiddal költözöl össze, házasodsz össze, és vállalsz gyereket, hanem a pároddal, a TÁRSADDAL, és ahhoz, hogy egy ilyen közös jövőt felépíthessetek, elengedhetetlen, hogy a másik legyen a legfontosabb a számodra.
".... de a barátság örök?"
Ezt kérdezd szerintem azoktól a pasiktól, akik adandó alkalommal rámozdulnak a "barátjuk" csajára.
Amúgy meg azt gondolom a kérdésről, hogy ha barátaid valóban a barátaid, és van egy normális, a másik privát szféráját tiszteletben tartó kapcsolatod, akkor egyiket sem kell feladnod a másik miatt.
Én sem fogadnék el soha olyan férfit, aki korlátozni akarná a kapcsolattartást a barátaimmal/barátnőimmel, vagy folyton a nyakamon akarna lógni, és nem azt tartaná természetesnek, hogy a közös kikapcsolódás mellett időnként vannak külön-külön programjaink.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!