Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy barátomnak szeretnék tanácsot kérni. (? )
A srác 23 éves, normális, kissé unalmas az igazat megvallva. Eddig összesen 2 lánnyal volt bármiféle afférja.
A második lány eddig kétszer szakított vele 6 hónap alatt és amúgy be is vallotta neki, hogy többször megcsalta.
Mi(4-en vagyunk jó barátok) csak nagy nehezen tudtuk rábeszélni a srácot, hogy hagyja már a fenébe.
Pár héttel ezelőtt azonban a srác családja nagyot kaszált egy ingatlanüzleten, amit az apja régóta el akart érni és ami a környéken egyáltalán nem volt titok, de valahogy sose hitt benne még a haverom sem, hogy sikerülhet. Több száz milliós nagyságrendről beszélünk, ami a következő években már biztosan be fog folyni a családi kasszába.
Mivel ezt a lány is megtudta, nagyon hamar visszaédesgette magát a haveromhoz, amire persze számítani lehetett, de a tegnapi nap fejleménye, hogy a lány bejelentette, hogy terhes tőle.
Nem hitt neki a haverom, de előtte csinálta meg a pisitesztet és tényleg megjelentek a csíkok.
Ami az igazán durva fejlemény, hogy a haverom egyúttal azt is bevallotta, hogy ugyancsak pár hete viszonyt folytat egy másik lánnyal is(a gimi legjobb csaja volt még kb. 5 éve) és inkább vele maradna.
Egyszerűen nem érti meg, hogy ez az egész felhajtás a pénze miatt van és ezek a csajok kicsit sem őt akarják. Azt mondja, hogy én vagyok féltékeny az új sikereire és le is mondta a nyári közös bringatúrát...
Pedig tényleg nem velem történt. Nagyon jó gyerek volt mindig, csak nőkkel nem boldogult. Olyan, mintha a testvérem lenne. Sokkal inkább,mint az igazi bátyám.
Az apasági jó ötlet, de tudtommal csak a szülés után lehet megcsinálni.
Lehet, hogy a haverom anyjával kéne beszélnem erről?
Én is mesélek egy történetet, kérdező. Görögországban vagyok, Kréta szigetén. Te, meg a barátod. A barátod a tengerben úszik, ami egyre magasabb hullámokat vet. Te kint állsz a sziklán, és nagyon jó látod, hogy merre kellene tempóznia, de ő a hullámoktól nem látja. Próbálod túlharsogni a tengert, de képtelenség. Próbálsz jeleket küldeni a barátodnak, de nem figyel rád, csak úszik rendületlenül.
Így van ez az életben is. Aki benne van a sűrűjében, annak nincs rálátása, nem látja a helyes irányt. Egy kívülálló annál inkább. Az ő iránymutatására azonban a kutya se kíváncsi. Fogadd ezt el, és legyél ott a barátodnak inkább akkor, amikor majd a válladon akarja kisírni magát.
Én ezt akkor sem fogadom el. Tomi túl jó, túl naiv gyerek. Biztos, hogy darabokra fogják szedni, ha nem hallgat ránk.
Mondjuk a gárdából a többiek már inkább lemondtak róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!