Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Lehetséges?
F.sza vagy kianyám! Kihasználni, "segítséget" kapni jó a hapsi, adni meg érte semmit?? Legyünk barátok... mindezt úgy, h ő szeret téged...
Fordított esetben, te hogy éreznéd magad? ...
Ha, van egy kis önérzete, nem áll szóba veled többet, semmilyen formában.
Amúgy, meddig szeretnél a barátja maradni? Gondolom, míg meg nem találod az új kandúrt, aztán, mint a kolonctól, szabadulnál tőle kézzel-lábbal.
Nem mérgesítem magam tovább, ilyen nők (emberek) is vannak...
Wow, te aztán tudhatsz valamit, találsz 3 gyerek és megcsalós férj mellett egy pasit, akinek így is te vagy a NŐ, de nem elég jó, bizonytalan vagy, így kidobod, bár annyira azért nem vagy kemény, hogy a továbbiakban ne vedd igénybe a segítségét, csak az ágyadba nem engeded.
Leírnád, hogy az álmaidban milyen jövőd van, milyen férfi oldalán, akire vársz?
Nagyon egyetértek a 4-es válaszolóval!
A 3-as jó kérdést tett fel -bár kissé irónikus formában-, válaszolj rá kérlek magadban.
Hagyd abba kérlek a férfit, mint támaszt látni. Felnőtt nő vagy, állj meg a lábadon! Tudom, pl. fel kell rakni a polcot a falra, ki hívsz egy szerelőt, stb. stb. A férfi sztem csak kellemes partner/társ legyen az együtt töltött pillanatokban/időben. Persze, lehet "segíteni egymást", te csinálsz egy fini vacsit, addig ő felteszi azt a fránya polcot, de legyen meg az egyensúly.
Hely, mi az, hogy ironikus formában?
Egyrészt a hétköznapi forma át sem megy, másrészt meg unatkozom, szóval ez unatkozós stílus volt! :P
Gratulálok, hogy képes voltál kilépni a rossz házasságból.
A kapcsotok visszafelé elég nehezen alakulnak, szóval
"én már nem tudok úgy tekinteni rá. Viszont nem akarom teljesen elveszíteni" - pedig el fogod.
Akkor is, ha meggondolod magad és mégis úgy tennél, mintha...
Engedd el szépen, ne kérj tőle semmit, ne keresd, hadd találjon olyat, aki szereti őt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!