Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már nem bírom vele, mit tegyek?
Dió héjában, csak annyi, hogy nagyon fiatalon meg ismertem a páromat, van tőle egy kisfiam és egy kislányom. Az elején nagyon szerelmes voltam bele, de ő már rosszul indított (megcsalt). Megbocsajtottam neki, mert ő volt az első és azóta is csak ő van nekem. 6 éve vagyok vele, de már nagyon nem jó a kapcsolat köztünk. Mindig veszekszunk és ordítunk egymással! Sajnos néha a gyerekek előtt is. Volt már rá példa, hogy meg ütött, olyan is volt hogy gyerekkel a kezemben rancigalt a hajamnal fogva. Pesze én próbáltam védekezni. Most ott tartunk, hogy már a szexet se kívánom vele, már nem az van mint régen, erőltetve tudom csak eljutatni magam a csúcsra :/ egy tahó nagyon sokszor, néha már úgy érzem, hogy csak azokon a napokon kedves, ha szexet akar! Ami vann hogy másfél két hétig nincs. Alapjában véve mondható normálisnak is, de lusta, mintha túl agresszív lenne a fiúnkkal is, nem bántja, de ahogy beszél vele és bánik vele.. Néha nagyon undorodom tőle, folyton zabál és már nem ad magára, úgy kell zavarni mint egy gyereket hogy mossa már meg a fogat. Nem igényes már! Minden nap veszekszunk valamin, mint ha már nem szeretném. Már nem becsül úgy mint az elején, pedig tenyleg nem csaltam meg soha! Ő volt nekem eddig csak, szex terén is. Amikor el jutok arra a pontra, hogy veg, akkor mindig azt mondja, hogy úgy se találnék magamnak senkit, mert a két gyerek miatt. Én pedig ilyenkor azzal marasztalom magam, hogy vannak hibái, de az kinek nincs? És ha már veszekszem valakivel akkor már a gyerekeim apja Legyen. :(
Nem tudom mit csináljak, nem vagyok mellette Boldog, soha nem lep meg (nem gondolok nagy dologra, csak pl. Hogy reggeli az ágyba, egy szál virág. .)
Ha haza jön a munkából sose jön oda hogy szia szerelmem és egy puszi , ha nem csak annyi. Na mit főztel? Hol voltál? Stb :(
Állandóan csak fogdos, sose simogat meg, ha szólok hogy állj le akkor veszekszik velem, hogy a feleségem vagy bameg nem érhetek hozzád? Ha pedig hagyom akkor meg 1,5 perc után azt veszem észre, hogy a ,,méhembem", de én nemm kívánom öt. .
Bocsi ha hosszú voltam. A
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!