Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Már nem bírom vele, mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már nem bírom vele, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Dió héjában, csak annyi, hogy nagyon fiatalon meg ismertem a páromat, van tőle egy kisfiam és egy kislányom. Az elején nagyon szerelmes voltam bele, de ő már rosszul indított (megcsalt). Megbocsajtottam neki, mert ő volt az első és azóta is csak ő van nekem. 6 éve vagyok vele, de már nagyon nem jó a kapcsolat köztünk. Mindig veszekszunk és ordítunk egymással! Sajnos néha a gyerekek előtt is. Volt már rá példa, hogy meg ütött, olyan is volt hogy gyerekkel a kezemben rancigalt a hajamnal fogva. Pesze én próbáltam védekezni. Most ott tartunk, hogy már a szexet se kívánom vele, már nem az van mint régen, erőltetve tudom csak eljutatni magam a csúcsra :/ egy tahó nagyon sokszor, néha már úgy érzem, hogy csak azokon a napokon kedves, ha szexet akar! Ami vann hogy másfél két hétig nincs. Alapjában véve mondható normálisnak is, de lusta, mintha túl agresszív lenne a fiúnkkal is, nem bántja, de ahogy beszél vele és bánik vele.. Néha nagyon undorodom tőle, folyton zabál és már nem ad magára, úgy kell zavarni mint egy gyereket hogy mossa már meg a fogat. Nem igényes már! Minden nap veszekszunk valamin, mint ha már nem szeretném. Már nem becsül úgy mint az elején, pedig tenyleg nem csaltam meg soha! Ő volt nekem eddig csak, szex terén is. Amikor el jutok arra a pontra, hogy veg, akkor mindig azt mondja, hogy úgy se találnék magamnak senkit, mert a két gyerek miatt. Én pedig ilyenkor azzal marasztalom magam, hogy vannak hibái, de az kinek nincs? És ha már veszekszem valakivel akkor már a gyerekeim apja Legyen. :(

Nem tudom mit csináljak, nem vagyok mellette Boldog, soha nem lep meg (nem gondolok nagy dologra, csak pl. Hogy reggeli az ágyba, egy szál virág. .)

Ha haza jön a munkából sose jön oda hogy szia szerelmem és egy puszi , ha nem csak annyi. Na mit főztel? Hol voltál? Stb :(

Állandóan csak fogdos, sose simogat meg, ha szólok hogy állj le akkor veszekszik velem, hogy a feleségem vagy bameg nem érhetek hozzád? Ha pedig hagyom akkor meg 1,5 perc után azt veszem észre, hogy a ,,méhembem", de én nemm kívánom öt. .

Bocsi ha hosszú voltam. A

2016. jún. 13. 07:13
1 2 3 4 5 6 7
 11/62 anonim ***** válasza:
100%

Bölcsibe add őket, és dolgozz. Esetleg ha jó helyen vagy, add ki a lakást és költözz kintebb olcsó albérletbe, vagy ideiglenesen a szüleidhez. Két gyerekről kell gondoskodnod ne legyél életképtelen. Simán találsz 30 alatti férfit, ha meg tudsz állni a saját lábadon, és nem hagyod el magad. Mondom ezt én 24 éves egy gyerekes anyukaként. Ráadásul ott a gyerektartás is, gyes és vagy gyed 2 gyerek után, magasabb csp és gyermekvédelmi támogatás, esetleg extra segély az önkormányzattól, amit hirtelen bekövetkezett nehéz helyzetben lehet igényelni.

Undorító a gyermekeid apja, igénytelen és visszataszító a viselkedése, azért nem akarja, hogy lelépj, mert ő nem találna másik nőt könnyen, és majd lakbérre is kell költenie, ha nem nálad lakik, plusz a gyerektartásra. Hidd el, 24 alatti nőknél amúgy is magasan van a mérce, nem hogy még elhanyagolt csóró 2 gyermekes apukát akarjanak maguknak. Lépj le, te leszel jobb helyzetben.

2016. jún. 13. 07:51
 12/62 A kérdező kommentje:

Az utolsónak nagyon szépen köszönöm.

Egyébként nem sajnálatos magam, csak kívánsz vagyok olyan emberek véleményére akik nem a környezetéből vannak, mert a család tagok mind ugyan azt mondják. ,,maradj vele a gyerekeim apja".

És sokszor volt már hogy kirakrám, de oda jött és verte az ajtót, meg követett, hívogat, nem hagy békén és sajnos a gyerekemmel fenyeget hogy elveszi. Ettől félek a legjobban.

2016. jún. 13. 07:55
 13/62 A kérdező kommentje:
Most ez hogy jön ide hogy cigány vagy sem ? 😯
2016. jún. 13. 07:58
 14/62 anonim ***** válasza:
100%

A legnagyobb probléma a gondolkodásoddal ez az értelmetlen halogatás. Elodázhatod még akár 5 évig is a döntést, hogy otthagyod, aztán majd az lesz a bajod, hogy még 5 évet pazaroltál rá az életedből. Abba gonodlj inkább bele, hogy ez az állapot egyre csak rosszabb lesz. Most naponta veszekedtek, nemsokára eljön az idő, amikor oránként fogtok.. ez vár rád kb. Akkor meg nem jobb inkább előrelátoan dönteni , a jövőbe nézni és most otthagyni, mint még szenvedni évekig ?Nyilván véget fog érni egyszer a kapcsolatotok, nem fogtok 80 éves korotokig együtt maradni. ...

Az is hatlamas pofátlanság a részéről, hogy érzelmileg zsarol és befolyásol azzal, hogy ugyse találsz magadnak senkit.. mert kicsoda ő ? valami jövőbeláto ? miért ne találhatnál mást ? nem csak ő van a világon.

egyébként nem kell egyfeszt kapcsolatban élni, egyedülálloként és lehet normálisan, kiegyensulyozottan élni, ez is fura, hogy számodra csak két verzio létezik, hogy vagy vele vagy valaki mással és azért maradsz vele, mert mi van, ha a másik is ugyanilyen. ugyan már.. lehet egyedül is lenni, és lehet okosan, bölcsen is uj partnert keresni, méghozzá ugy, hogy nem bizol meg fűben-fában rögtön, hanem ovatosam, lassan ismerkedsz és kitapasztalod, hogy a jelölt tényleg rendes ember-e.

ja, és az is nonszensz, hogy azzal érvelsz, hogy a gyerekeknek ő az apja. lehet, hogy az ő spermájábol lettek, de az nem apa, aki a gyereke előtt bántalmazza az anyjukat, meg aki a gyerekekkel takarozik, hogy ugyse találnál senkit helyette, mert gyerekeid vannak. még apának is szégyenteljes ez az ember.

semmi nem szol mellette és minden ellene szol. nincs kérdés, ott kell hagyni. nem jobb most tullenni rajta, mint évek mulva ?

addig is bántani fog, a gyerekek is még több lelki sérülést szereznek, mert mindent látnak, éreznek, elraktározzák magukban ezeket, aztán lehet, majd beállit egy másik nővel és még azt is elvárja majd tőled, hogy végignézd, hogy megcsal. (ha eddig nem csalt meg.. ki tudja..)

ez nem párkapcsolat, ez a pokol..

2016. jún. 13. 08:26
 15/62 A kérdező kommentje:
Na most akkor jöhet az, hogy ilyeneket mond, hogy ha elhagyom akkor engem is meg öl meg azt is akiért? Nem akarok ezzel takarozni, de ez az ember olyan fajta, hogy erőszakos rám. Volt rá példa, hogy elkuldtem, de napjában jött többször is, kiabál (a szomszédok majdnem hívtak a rendőröket ) követ, hívogat, zaklat. szüleim mellette állnak teljesen. Es a feltekenyseget meg nem említettem, némi köszönhető meg a volt 15 kilós osztalytarsamnak sem. Gondoltam rá, hogy keresek munkát , beadom a picit is bölcsibe és amikor már az én hátterem biztosítva van akkor elhagyom. De félek. .
2016. jún. 13. 08:34
 16/62 anonim ***** válasza:
100%

Jó, de ki ne félne ilyen helyzetben?

Ha meg a szüleid sem állnak ki mellettetek akkor hozzájuk sem fordulnék. Persze nem lenne könnyű fiatalon egyedül két kicsivel de nem lennél te az első, aki egyedül neveli teljesen a gyerekeit.

2016. jún. 13. 08:37
 17/62 A kérdező kommentje:
Sajnos a jelenlegi körülmények nem engedik meg,hogy most szét valljuk. De már egy ideje külön alszom tőle. . És már pucéran se látott régóta.
2016. jún. 13. 08:40
 18/62 anonim ***** válasza:

Miért félsz egyedülléttől?

Most az lenne a legjobb, ha szépen elválnátok, különköltöznétek egymással. A gyerekek nálad maradnának. Egyedül lennél egy kicsit, újra fel kellene magadat építeni, rendbehozni a lelked, gyógyulni minden téren és a gyerekekkel foglalkoznod maximálisan. Pláne amíg kicsik. Amint jobban lesztek, szépen majd találsz egy párt, de akivel az elején már gikszer van,annak nem szabad esélyt adnod.

Nem kell egyből a kopaszodó vénemberekre gondolnod, meg arra, hogy te is öreg leszel. Hidd el, van esélyed a boldogságra, csak végre meg kellene tenned az első lépést.

2016. jún. 13. 08:40
 19/62 A kérdező kommentje:

Köszönöm, próbálkozom. De nem hiszem,hogy a gyerekeket, ,nekem adná "

Ettől félek a legjobban, de ha még is nálam maradna a két pici akkor kénytelen lennék vele találkozni :/

2016. jún. 13. 08:43
 20/62 anonim ***** válasza:
Na, azért tisztázzuk: nem két kg kenyérről van szó, hogy neked kelljen adni őket...
2016. jún. 13. 08:45
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!