Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Veletek volt már ilyen?

Figyelt kérdés
Veletek volt már olyan, hogy azt hittétek már, hogy kivertétek a volt szerelmeteket a fejetekből, de egyik reggel egyszer csak úgy kelsz fel, hogy iszonyat nagy ürességet érzel és meg veszel, úgy hiányzik??:(
2010. ápr. 12. 10:14
 1/3 anonim ***** válasza:
ÁÁÁÁ. Így még senki se járt csak te. Szörnyű rossz lehet neked. Sajnállak.
2010. ápr. 12. 10:28
 2/3 anonim ***** válasza:

Régebben volt ilyen, de azóta már annyi idő telt el, hogy ezek az érzelmek is teljesen kihaltak belőlem, és mára már teljesen annak látom az illetőt, ami, és nem annak, aminek akartam látni. Ugyebár volt annak oka, hogy szakítottunk...

Az idő maximálisan eltöröl minden érzelmet.

2010. ápr. 12. 10:29
 3/3 anonim ***** válasza:
igen, de túl tettem magam rajta, sajnos rá kellett jönnöm, h soha nem fog megváltozni és rossz ember marad.. szerencsére az kellett ahhoz, h elfelejtsem, h annak ellenére, h volt párom, állandóan követett, mert rájött, h szeret... és én megfenyegettem, h megverem, és neki is mentem egyszer.. azóta már nem zaklat!
2010. ápr. 12. 13:06

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!