Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A fiatal párok közül sokan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiatal párok közül sokan miért akarnak annyira gyereket? Nem veszik észre, hogy a végzetbe masíroznak így?

Figyelt kérdés

Alapjárat nem értem ezt a gyerekvállalási mániát. Minek? A legtöbb pár életét pont ez fogja tönretenni.

Figyelejétek meg a legtöbb történetet:

A fiú és a lány találkoznak. Megismerik egymást, növekszik a boldogságuk, később összeköltöznek, minden rendben, majd jön a házasság ami után vannak bajok, de minden megoldható. És simán leélhetnének 40-50 évet így boldogan, kalandosan.

Erre mit tesznek? Gyerek. Lőttek az egész idillnek. A férfi rabszolgamód dolgozhat, még betegnek sem szabad lennie, a feleség bezárva él a gyerekkel. Nem tudnak normálisan aludni, gyerekvísitástól zeng a ház, minden pénzt elnyel a gyerek, gusztustalan (szar, hányás, fos, húgy, nyál, félig megevett dolgok, kisgyerekek alap bűze)

És sokszor rá is megy a házasság. A nej sárkány lesz, a férfi meg tahó vagy igénytelen, utál otthon lenni. Szex a holdba, mert gyerek visít, a nő fáradt vagy a férfi melléágyúzik egy idő után.

Persze van pár helyzet, mikor a gyerekvállalási mánia külön okokból történik, őket ne számítsuk ide, mint például:

1.Megélhetési gyerekvállalók (cigányok, lumpenprolik)

2.Őrült vallásosok (tudjátok, mikor anyuka 300 kilós és 17 gyerekük van, minimálbérből, apuci 16 órákat robotol az építkezésen stb.)

3.Zabigyerek, "férj megtartása gyerek" (nők kedvence, gyerektartás miatt előre felkészülés)

4."Trónörökös", hogy legyen akinek továbbadak mindent és miatt kell végigszenvedni 15-20 évet.

5.Akik azt hiszik ettől boldogabbak lesznek, de nem.

6.Akik azt hiszik, hogy kötelező ("anyám mondta")

De akik várnak is rá, meg alig várják, azokon nevetnem kell. Biztos, hogy az addigi életnek vége, soha többé nyaralás, soha többé nyugalom, soha többé szex normálisan, soha többé semmi. A gyerek megeszi az életüket. Utána 30 évvel később persze azt mondják "így is megérte!", de ez inkább a cinikus öregség hangja, nem érte meg.

Miért akarnak mégis sokan 20-25 évesen is gyereket? Hogy képesek a saját szenvedésüket várni?

2016. jún. 7. 20:02
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
37%

Én sem vagyok gyerekpárti, de az ahogy vélekedsz a gyerekekről szánalmas és felháborító!

Jobb is ha nem lesz soha gyereked, tudod ahhoz fel is kéne nőni, nem csak a fiatal szülőknek, de az olyanoknak is, mint te...

2016. jún. 8. 14:58
 32/34 anonim ***** válasza:
100%

"fiatal párok"

Tekintsünk el attól, hogy nem értek egyet veled és a stílusod minősíthetetlen.

Tehát fiatal párok.. A gondolatmenetedet tekintve, az idősebbek már nyugodtan tönkre bszhatják az életüket? A 30 éves miben különbözik a 20-25 évestől?

Mert persze, egy 20 éves nőnél jó eséllyel a férj lesz az eltartó, vagy anyu és apu, hiszen egy biztos megélhetést adó állás megszerzéséhez általában szakmára/diplomára van szükség, amit 20 éves korra nem szerez meg senki. Ha meg is szerezte, akkor még alig dolgozott.

A 25 éves viszont már régóta dolgozhat és mellette akár még folyhatnak a tanulmányai, de az se biztos, talán már rég befejezte a sulit.

Tehát tekintsünk el az anyagiaktól és tegyük fel, hogy a gyerek megkeseríti az életünket.

Akkor a 20-25 éves miért ilyen hülye, a 30-40 évesnek meg mindegy, vállaljon nyugodtan és bssza tönkre az életét? Vagy ezt végül is hogy gondoltad?

2016. jún. 8. 16:03
 33/34 anonim ***** válasza:
A te szüleid elkövettek egy nagy hibát! :(
2017. jan. 3. 14:22
 34/34 A kérdező kommentje:

Az biztos! Szerinted én örülök, hogy meg kellett születnem erre a pokolra amit a világunknak kell nevezzünk? Naná, hogy nem.

Ha visszamehetnék az időben visszamennék kinyírni az apám és akkor én se lennék itt. Két nagyon rossz emberrel kevesebb lenne a világon. Bár az öreg szerencsére akkora májjal "büszkélkedhet" hogy az etópok évekig falatoznák szóval hamarosan megdöglik, engem meg agyonlő az egyik ellenségem ahogy megígérte.

2017. jan. 3. 21:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!