Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy érthetném meg a barátommal, hogy a problémákat meg kell beszélni?
Neki ez az első kapcsolata, de a századik ilyen eset után ez már nem mentség...
Ha valamivel megbánt vagy olyat tesz ami nekem rosszul esik, megmondom neki, teljesen nyugodtan, de ő olyankor mindig megsértődik ezen és még ő akad ki, hiába mondom neki hogy nem azért mondtam hogy összevesszünk, ő azt mondja, ezt ő már összeveszésnek tekinti és egy csomószor csúnyán beszél velem ilyenkor... Pedig ha probléma van azt meg kell beszélni, mert ha nem akkor összegyűlik és szakítás lesz a vége.
Emiatt heti egyszer eszembe jut a szakítás és majdnem minden nap sírok, nem tudom már mit tudnék csinálni...
Ugyanez, 5 éve küzdök, most is épp ez van, másfél hete nem szól hozzám. Mondjuk ő 35 éves.
Elmagyaráztam már szépen, nem szépen, érveltem, stb, semmi nem használ...
Mondjuk sírni nem sírok, nem érdemes, ez az ő gyenge pontja, hogy nem tudja, hogy kell konfliktust kezelni. Az elején persze bántott, de már nem érdekel... Lehet, hogy nekünk is ez lesz a végünk... Pedig egyébként jól megvagyunk, ritkán van ilyen, de ha egyszer véleményem van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!