Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Szakítsak a barátommal?
Több, mint 3 éve vagyunk párkapcsolatban, de 2 éve távkapcsolatban élünk. Karácsony óta tart, hogy már nem vagyok biztos az érzéseimben. Próbáltam ezen javítani, de sajnos most is ugyan ez a helyzet. Húsvétkor, amikor haza jött, elmondtam neki mindent erről, de kb leszidott, hogy változtassak az érzéseimen, mert ő még most is halálosan szerelmes belém.
Húsvéttól számítva 3 hónapig nem látjuk egymást, mivel nekem is vizsga időszak van itthon az egyetemen, és neki is külföldön, illetve mindketten diákmelózunk a suli mellett.
Mi tévő legyek? Félek a szakítástól, mert ez egy nagyon jól felépített kapcsolat egyébként, a szülőkkel is jó a viszony stb.. és a barátom a mai napig úgy írogat, mintha semmi baj nem lenne, és várja, hogy június végén vagy júliusban találkozzunk.
21/L
Na, akkor te az én emberem vagy!
Pontosan annyi idős vagyok mint te, és (Hálistennek hamarabb történt ez velem). Nálunk is pontosan igy keződött a dolog, egy év ment kb hogy szép kapcsolatunk volt, utána kiment és belementem a távkapcsolatba mert nagyon szerettem, legnagyobb szerelmem volt ő, minden szempontból tökéletes volt.
Úgy volt hogy csak kimegy utána visszajön. Igen... Azután meggondolta magát :)
Pedig hidd el, nagyon rendes volt ő is, és tudod én sem fogok magamnak soha olyan fiút találni mint ő, mert még a mai napig szeretem őt, pedig már két éve vége a kapcsolatunknak. még mindig hiányzik, de ez nem működött igy, nem volt élet hogy 4 évet várjak rá (de lehet még lett volna több is), nekem élnem kellett, én ebbe igy belepusztultam.
Nem kezdeményezett, abból a kapcsolatból csak akkor lett volna előrelépés ha én teszem azt meg.
Szerintem szakits még most.
Ez már csak rosszabb lesz, és hidd el, nem fog hazamenni!!!
Nagyon hajlok a szakítás felé...:(
#6-os válaszoló, azóta hogy szakítottál, volt barátod?
Szóval... annyi a kifogásod az egész ellen, hogy nem tudsz németül? Ne haragudj, de te nem szereted ezt a srácot. Szakíts, és keres valaki mást, mert egyszerűen nem érdemled meg.
Kiment fejleszteni magát, tanul, nem keresgél össze-vissza, kitart melletted, szeret, és te nem akarsz nyelvet tanulni. És ezért nem akarsz kimenni hozzá, akkor sem, ha jó munkát találna magának ott.
Egyszerűen visszahúznád a fenébe, amire lehet indokokat találni, de az igazság az, hogy nem egyezik a jövőképetek. Te nem vagy hajlandó fejleszteni magad, kimozdulni a komfortzónádból, őt pedig nem kéne visszarángatnod, mikor a jövőjéért küzd. (Igen, tudom, hogy kint sincs kolbászból a kerítés, de az az igazság, hogy a külföldi egyetemeknek jobb hírük van, mint az ittenieknek, megalapozottan, vagy alaptalanul, így jót tesz a munkapiacon, ha legalább részben kint tanulsz, illetve, ha kint vállalsz munkát, és úgy jössz vissza. ) Simán kimehetnél erasmussal, vagy más programmal, nyelvet se lenne hátrány pluszba tanulni, csak te nem akarod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!