Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kivetni való dolog, ha a barátommal való problémákat egy haverjával beszélem meg?

Figyelt kérdés

Írtam ki egy kérdés ma, mert felbosszantott, hogy a barátom szerint én vagyok a bunkó, mert nem várom ébren mikor hajnalban hazaér a munkából (külföldön dolgozik, kéthetente jár haza), hanem kibuszozok hozzájuk, és sokszor tv nézés közben elalszok. Ezen eléggé összevesztünk, mert neki ez rosszul esik, és szerinte nem teszek eleget ezért a kapcsolatért.

Na most ez a vita annyira idegesített, hogy ráírtam egy haverjára akivel kint dolgozik, és elkezdtünk beszélgetni a barátomról (ő kezdte, hogy már megint puffog valamiért). A lényege az egész dolognak, hogy elmesélte, hogy kint miket csinál, én azt, hogy velem miket csinál, hogy kezel, és rájöttem, hogy szerintem nem bennem van a hiba annak ellenére, hogy a barátom mindig ezt akarja elhitetni velem.

Titeket zavarna ha kiderülne, hogy egy haverotokkal, ismerősötökkel beszélte meg a párotok a problémás kapcsolatotokat és tőle kért tanácsot? (a barátommal nem tudom megbeszélni, mert állandóan megsértődik, és csak neki lehet igaza mindig...)

2014. okt. 17. 22:33
 1/4 anonim ***** válasza:

tl;dr szóval csak a címre válaszolva:

Az bizony.

2014. okt. 17. 22:33
 2/4 anonim ***** válasza:
te kis naív, asszed nem mondja vissza a haverja a barátodnak?:p
2014. okt. 17. 22:36
 3/4 anonim ***** válasza:
Inkább panaszkodsz neki. Nem kivetni való, de megbeszélned a barátoddal kell.
2014. okt. 17. 22:37
 4/4 anonim ***** válasza:
Paraszt dolog.
2014. okt. 17. 22:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!