Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férfiak, mit szólnátok ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, mit szólnátok ha barátnőtök takarítónői munkát vállalna?

Figyelt kérdés
A párom teljesen kiborult és elakar hagyni miatta,mert ez csak "alja" munka és az ő baratnője ne dolgozzon ilyet.Kijelentette,h csak szarlapátoló vagyok.Tegnap el is vitte a cuccait tőlem.Nagyon megalázó volt ahogy beszélt,főleg azért mert anyu itthon takarításból élt és most külföldön is azt csinálja...Azt mondta az más,mert őt meg is fizetik...Kevés a munka felénk és most jött ez a meló elválaltam,mert úgy voltam vele a semmitől több,persze nem innen akarok nyugdíjba menni .
2016. jún. 1. 09:33
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Szégyellheti magát a párod. Nálunk a melóba volt egy csaj takarító, diplomás, de amíg a szakmájában nem talált állást eljött takarítani. Pár hónapot volt csak. Inkább besülendő, főleg ha kell a pénz. Gondolom amit lesz más akkor váltasz. Párodnak jobbam tetszene ha addig otthon henyélnél? Elég felszínes. Szomorú, de jobban jársz nélküle.
2016. jún. 1. 10:49
 12/18 anonim ***** válasza:
35%
Nalunk a meloban az 1ik takaritono nagyon fullos.
2016. jún. 1. 11:11
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

" Nalunk a meloban az 1ik takaritono nagyon fullos"

Ez hasznos válasz volt :-)

De iagz, vannak fullos takarítók, tény. Ők még könnyebben helyezkednek el gazdagéknál :-)

...

Tény hogy vannak ilyen emberek akik a munka "szintje" vagy akár a végzettség szerint itélik meg az embert. Az ilyeneket messze el kell kerülni.

Mi van abban ha valaki diplomás és takarít? Én pl. diplomás vagyok, és kertészkedést vállalok. Mi van abban? Szeretem az olyan munkát, aminek van látszatja, szeretek kerteket széppé varázsolni. Szeretem amikor a tulaj örül neki. És még pénzt is kapok :-)

2016. jún. 1. 11:27
 14/18 anonim ***** válasza:

Szarlapátoló, alja munka.... de ha megfizetik, akkor mégis frankó?

Nem a logikájáért szertetted meg, az biztos.

Szart nem lapátol senki karrierizmusból szóval mondjuk erkölcsös, és kreatív tevékenység, rögtön látod a munkád eredményét. Én egyetemi oktatóként nem, de nem éreztem alja dolognak, amikor a lakásunk melletti kutyafuttatóban összegereblyéztem a kutyaszart. Zavarta a kislányomat, kicsit engem is.

A jóember bankelnök, vagy mi?

De az se nézzen le egy embert, aki dolgozik!

2016. jún. 1. 14:30
 15/18 anonim ***** válasza:

Ez egy jó ürügy volt neki a szakításra, már korábban meg akarta lépni.

Amúgy engem nem zavarna, jobb, mint a pics-avakarás. :)

2016. jún. 1. 15:13
 16/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek aki írt. Egyenlőre még nem mentünk szét.Sikerült nagyjából megbeszélnünk és bocsánatot kért....Bár bennem azért mély nyomokat hagyott.

Ő most is inkább azt szeretné,h maradjak otthon és vigyem a háztartást.

2016. jún. 2. 08:58
 17/18 anonim ***** válasza:

Akkor egyrészt annyit keres, hogy ketten rendesen meg tudtok élni belőle, ugye?

Másrészt ezek után neki nem barátnő kell, hanem egy háztartási alkalmazott. Én a helyedben elgondolkoznék az egészen...

2016. jún. 2. 15:04
 18/18 anonim ***** válasza:
0%
17: az már a ló túloldala, hogy feltételezed háztartási alkalmazottat keres. Ha keres annyit, hogy jól megéljenek belőle ketten is, akkor az is normális hozzáállás, hogy azt szeretné ha otthon maradjon inkább takarítás helyett. Csak nagyon nem ebben a stílusban és akaratossággal kellett volna előadni.
2016. jún. 2. 21:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!