Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, mit szólnátok ha barátnőtök takarítónői munkát vállalna?
Tedd össze a kezed és rebegj egy hálaimát a jó Istennek, hogy megszabadított tőle!
- ok, tudom, hogy most nem ez lesz az első dolgod és megvisel a dolog, de később te is be fogod látni, hogy ez életed egyik legjobb dolga volt! -
Nézd, én ugyan nő vagyok, karrierem külföldön kezdtem, fél diplomával, egy nagyon jó helyen. De haza szólított sok dolog és itthon is teljesen más a munkaerőpiac. Szóval amikor még nem tudtam mi mennyi hány méter, akkor azért, hogy a párommal együtt maradhassak egy közös albérletben én is először takarító voltam (ahogy én nevezem viccesen: wc-s néni). És elég nehéz volt megtalálnom a helyem a munkaerőpiacon. De amikor az kellett, akkor én elkezdtem valahol.
Szerintem a tisztességes munka becsülendő. Aki tenni akar a jóért, annak el kell kezdenie valahol. Így az én olvasatomban vannak jó és kevésbé jó munkák, de alja nincs! Ez a gondolkodás nem vezet előbbre, csak hátráltat. Korlátokat épít oda, ahol lehetőségeknek kell lennie.
És munka is teljesen más, mert pl. hiába voltam egy irodába magasabb fizuért, asszisztens, olyan volt a légkör és a munkamorál, hogy még wc-s néni is szívesebben lettem volna!
Szóval most sírd ki magad, szomorkodj egy kicsit, aztán fel a fejjel és amíg nem jön egy értelmesebb férfi az életedben, addig dolgozz a jövődön!
Örüljön hogy neki nincs ilyen "alja" munkája és húzzon a retkesbe....
Már bocs, de az ilyet ki kell hajítani a francba
Én elég jól keresek, mint programozó, jó lehetőségeim is vannak a szakmámban, de ha úgy esne, hogy épp csak takarító munkát tudnék vállalni és szükségem lenne rá, akkor én is elvállalnám...
Szerintem hülyén reagált a "párod". Van olyan, hogy alja munka, vannak helyzetek amikor el kell vállalni, de vannak idióták akik lenézik azokat akik ezt dolgozzák...
Nálunk az irodában idős hölgyek a takarítók, tök normálisak, nem érzem azt, hogy hülyék lennének, vagy alsóbbrendűbbek nálam...
23F
Tényleg ezért hagyott ott?
Akkor örülj neki hogy most, és nem húzta tovább feleslegesen az idődet!
Már mitől lenne a takarítói alja munka????
Nem is értem! Esze ágában sincs hogy mennyit lehet vele keresni. Ha pl. bekerülsz gazdagékhoz házat takarítani, és meg vannak veled elégedve, onnantól valószinűleg ajánlani is fog a gazdag barátainak, és lesz annyi helyed, annyi pénzed, még több mint a "párodnak"! Csak jól kell csinálni, ennyi. Ismerek nem egy ilyet.
Nem alja munka az egyáltalán!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!