Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Pasik! Ti mit szóltok ahhoz,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik! Ti mit szóltok ahhoz, ha a csajtok kakil?

Figyelt kérdés
Tobb mint 1 eve vagyunk egyutt a baratommal, es meg soha se mertem naluk kakilni. Nagyon nyilt a kapcsolatunk amugy, de errol meg soha se beszelgetteunk, viszont en sokat kakilok. Hogy mondjam meg neki ha kell? Ki fog abrandulni? O ezt nem kezeli olyan lazan.
2016. máj. 31. 12:32
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%
én biztos nem bírnám egy olyan kapcsolatban, ahol az ilyen dolgokat nem lehet felvállalni. :D
2016. máj. 31. 16:33
 22/26 anonim ***** válasza:
83%

"errol meg soha se beszelgetteunk"

Miről? Te szent ég!

Meg kell beszélni hogy te is szarsz vagy mi??????

Fú, biztos ki fog abrándulni 1000%!

Mi az hogy "nrm kezeli lazán"???? Szorulása van tán?

Könyörgöm ne légy már ilyen ostoba!!!!!

Tényleg megérett az emberiség a pusztulásra!

2016. máj. 31. 16:41
 23/26 Költőnő? ***** válasza:
68%

Sokaknak ciki az első kaksi kapcsolatban, mert hát intim és undi meg blabla. De az az igazság hogy aki előtt ez ciki, az az én fogalomrendszerem szerint nem társ. Mi amúgy tökre szeretünk kakilni (merthát lássuk be, mily megkönnyebbülés az) és mindig biztatjuk egymást. Nálunk ezek a dolgok vidám természetességel zajlanak.

Kakilásra fel, kakilni jó, kakilni kell:)

2016. máj. 31. 18:22
 24/26 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk párom konkrétan rákérdezett, hogy csináltam-e már náluk. Az igazság az, hogy még sose. No én nem félek, hogy ebből gond lenne, egyszerűen idegen helyen nem megy, akkor se, ha már fáj a hasam. Borzalmasan idegesítő. Pedig ő még bátorít is, hogy ne csináljak már ebből ügyet, csakhát... Panelban laknak, ott mindent hallani. Engem nem izgat, ha hallom, hogy ő, vagy bárki a családból elvonul ilyen indokkal, de nekem valahogy nem megy. Nem érzem magam otthon. Munkahelyen se megy. De én ilyen vagyok, piti dolgokra stresszelek rá, nem is enyhén.

Ellenben mikor apámnak szívrohama volt, teljesen nyugodt voltam, hívtam a mentőket, gyorsan felfrissítettem a tudásomat, mit tudok tenni, amíg kiérnek. A műtétet is végigvártam, aztán értesítettem mindenkit, mikor minden rendben volt (már amennyire ilyenkor lehet).

Még én is furának tartom magam emiatt, de legalább lehet rám számítani komoly szitukban, nem pánikolok be. A wc téma meg majd megoldódik, egyszer csak muszáj leszek... :D

Te meg tényleg ne aggódj, bár tudom, mondani könnyebb. De ez teljesen természetes, és az a pasi, aki ezzel nem tud megbékélni, az szörnyen gyerekes.

2016. máj. 31. 18:40
 25/26 anonim ***** válasza:
19%

na, és ebből hogy lesz kakiszex, ha még a wc-n se mersz? :D (rossz vicc volt)

be kell szarni, félnek szarni egyesek

2016. máj. 31. 18:55
 26/26 anonim ***** válasza:
100%
Ez nagyon jo :D mondjuk ha rad jon naluk, mond hogy muszaj kimennem mosdoba nem birom tovabb. Nem hiszem hogy elvarna hogy tovabb ragozd :D
2016. jún. 1. 08:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!