Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha együtt éltek valakivel, szóltok, hogy munka/vizsga után csak órákkal késôbb mentek haza, mert pl. beültök még sörözni?
Igen, ez alap nálunk. Egy 2 perces hívás vagy egy üzenet Viberen, szerintem nem nagy dolog.
Mondjuk felmerül bennem a kérdés, hogyha többször megcsalt, miért vagy még vele.
Tedd ki a cuccait az ajtó elé.
Mi olyan fél-egy órás késésnél nem szólunk,de ha több óráról van szó,akkor igen,hogy ne várjam hiába a kajával.
Mindig szólunk egymásnak. Főleg ha ennyire elhúzódik baromira meg lennénk ijedve mi lehet a másikkal.
De az, hogy nem volt kedve szólni elég elszomorító, főleg ha meg is csalt már nem egyszer. Bár én a többszöri megcsalás után biztos nem lennék vele együtt.
A férjem általában pár órával később ér haza munkából, mint én, úgyhogy azt külön nem jelentem be, ha abban az időben beülök pár kollégával valahová, csak simán elmesélem később. De volt, hogy spontán összefutottam ismerősökkel, sokáig maradtam és közben elfelejtettem szólni, bár talán idáig kétszer. Ő sem szokott mindig szólni, ha (munka mellett estin tanul most) óra után beül pár sörre a csoporttársaival, de az ilyen 1-2 órás dolgokat nem is várom, hogy belejentse. Ha több időről van szó, alap, hogy szólunk, egy üzenet fél percig tart, bár nem tragédia az sem, ha ez időnként elmarad.
Nálatok azért komolyabb problémák vannak, mint az, hogy most nem szól ha pár órát csúszik.. Ha már nincs bizalom, meg megcsalás van a történetben, komolyan nem értem, miért erőlteted ezt a kapcsolatot..
"Egyébkent többször meg is csalt2
megérdemled a sorsodat. Aki hagyja hogy kihasználják, azt ki is fogják tudni használni.
Elore szolok neki: hova megyek, kikkel, meddig leszek. Alap, h barmelyik progimra johet o is a meghivasom nelkul, ha van kedve.
N
Tapló dolog.
A "nem volt kedve" - meg azt jelenti, volt az eszében, csak túllépett rajta... rajtad is túl fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!