Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha együtt éltek valakivel, szóltok, hogy munka/vizsga után csak órákkal késôbb mentek haza, mert pl. beültök még sörözni?
alapvetően nem akadnék ki. kivéve ha valami miatt várom haza nagyon, vagy készülök valamivel. de ezért is csak akkor akadok ki, ha erről ő is tud.
mivel már megcsalt többször, flegma kis p.öcs volt, és nem csak pár órára ült be, mert este 11kor ért csak haza szerintem érthető a kiakadás.
Már bocs, de a párod egy f*** ... nem nagyon értem ha már többször (!!!) is megcsalt miérrt nem hagytad már ott ??? Én tuti nem tudnék megbízni benne az első alkalom után sem, nem, hogy többedik után.
A kérdésre válaszolva én mindig írok a páromnak vagy felhívom, sajnos fordítva inkább én könyörgök neki, hogy ha van egy kis szabad ideje akkor menjen már el a haverjaival, mert rengeteget dolgozik :D de Ő is mindig felhív, ha elindult vagy, hogy most átmennek máshova stb csak, hogy tudjam, hogy hol van ha bármi baj lenne. Nálunk ez alap a kezdetektől.
Ez nem tapintat kérdése: ami "standard" tevékenység, arról teljesen felesleges külön még szólni is.
Egy komoly kapcsolat pont arról szól, hogy az ilyeneket a másik tudja (illetve megtanulja) az emberről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!