Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szoltok a masodik eselyhez? Esetleg ha jobban tetszik ugy:ujrakezdeshez? Velemenyek?
néha beválik
de általában egy idő múltán ugyanazon hibák,konfliktusok jönnek elő.....
Számomra két dologtól függ:
1. Miért szakítottunk?
2. Mennyi idő telt el?
1. Ha azét szakítottunk, mert éretlenek voltunk, vagy valami formában nem illettünk össze, akkor adnék egy második esélyt a dolognak.
Vagy ha egyszeri alkalommal megcsalt a párom, pl részeges estén, akkor is talán(!!) adnék még egy esélyt (nem tudom ezt biztosra mondani, mert még nem történt ilyen velem). Elvégre hibázik az ember....
DE ha viszonya volt hosszabb ideig, vagy előre eltervezetten csalt meg, nem adnék második esélyt.
2. Ha azért szakítottunk, mert nem illettünk össze, ÉVEKKEL később adnék csak esélyt, mert ÉVEK alatt mindenki változik, lehet, hogy már "kinőttük" azokat a tulajdonságokat, vagy kompromisszumszintre mérséklődtek, amelyek anno gondot okoztak, így megpróbálnám újra.
Ha csak pár nap/hónap telt el a szakítás óta, kb felesleges, mert max megbánja az ember, de ennyi idő alatt nem tud változni, csak ideig-óráig, a probléma ugyanúgy előjönne, csak kicsit később.
Teljesen helyzetfüggő.
Személy szerint jobban hiszek benne, ha a másik hibájából mentünk szét és nekem kéne esélyt adnom, de eddig még sose volt dolgom olyan nővel, ahol ilyet éreznék.
Még a töltött káposzta sem. :P
Szintén tapasztalat, az elején tök jó lesz, aztán kis idő után ugyanúgy előjönnek a régi dolgok. Felesleges időelb*szás. Soha többé nem pazarolnám az időmet olyan személlyel, akivel nem működik, akivel nem vagyok igazán boldog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!