Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fura a barátnőm, és ez nekem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fura a barátnőm, és ez nekem nagyon nem tetszik. Mi lehet a gondja?

Figyelt kérdés
Keveset beszél hozzám, van olyan mikor társaságba vagyunk, kérdezek tőle valamit, és úgy csinál mint ha meg se hallaná...sokszor más válaszol helyette, azt hogy szeret, szinte soha nem mondja, mindíg én mondom neki, és arra csak az a válasza hogy én is. Zavar hogy elég sok fiúbarátja van és sokat beszélget velük, eléggé féltékeny tipus vagyok sajnos. Ha elmegyünk társaságba és vannak ott új arcok pl: fiúk, elég sokat próbál beszélni velük. Úgy érzem sokszor, hogy a barátai sokkal fontosabbak neki, mint én. Zavar hogy ad rá okot hogy féltékeny legyek. Próbálok szeretetet adni neki, de valamivel mindíg elveszi a kedvem, és már én érzem magam hülyének hogy mindig megmondom neki hogy féltékeny vagyok. Úgy csinál a legjobb fiúbarátjával mint ha járnának.. Nem tudom mit tegyek hogy jobb legyen...nem szeretném elveszteni.

2016. ápr. 17. 11:23
 1/5 anonim ***** válasza:
Pedig nagyon úgy néz ki, hogy ő téged nagyon is el akar "veszíteni" és kényelemből van veled amíg nem talál mást akihet "átugorhat" rögtön (ez elég undorító dolog, de elég gyakori)
2016. ápr. 17. 11:32
 2/5 anonim ***** válasza:

Ő uralja a kapcsolatot ez így nem jó.

Nem nézi a te nézőpontodat sztm legyél dominánsabb vagy elnyomva szeretnél élni vele csak azért mert szereted ő meg ki tudja alapon?

2016. ápr. 17. 11:35
 3/5 A kérdező kommentje:
Már fél éve együtt vagyunk, régebben ez végett szakítottam vele, és totál ki volt a csaj, a bárátnőjei is irogattak nekem hogy ne csináljam ezt vele, az után megbocsájtottam neki és minden jó volt, de mostanra megin elkezdte
2016. ápr. 17. 11:40
 4/5 anonim ***** válasza:

H..e vagy. Az #1esnek van igaza.

Csak azért könyörögte vissza magát, mert "gáz" nekik ha egy fiú dobja ki őket, és ő akar kidobni téged. Persze csak ha kellően letesztelte már az utódodat.

Nem féltékeny vagy te, csak nincs bizonyítékod, hogy megcsal, ezért be tudta dumálni neked, hogy veled van a baj.

A nők szerint, mindig, mindenért a férfi a hibás.

2016. ápr. 17. 14:09
 5/5 anonim ***** válasza:

Emlékeztesd rá, hogy mit beszéltetek meg, mikor újrakezdtétek. Mondjuk, már ez is elég gáz, hogy magától "nem emlékszik", vagy szándékosan nem érdekli.

Amennyiben hajlandó változtatni, adj neki új esélyt. De ha nem, vagy újabb ígérete ellenére is folytatja, akkor tedd lapátra, de azonnal. Ne sajnáld, hogy elveszíted, majd lesz más, aki jobban megbecsül.

2016. ápr. 17. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!