Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Ti mit szóltok ahhoz, ha a csajtok kakil?
Szólsz neki, hogy el kell menned a mosdóba. Nem kell bejelenteni, hogy ott épp mit csinálsz.
Mi az, hogy kiábrándul belőled? Ez nem választás kérdése. Minden egészséges ember jár wc-re. Ha ezt nem tudja feldolgozni a barátod, rossz embert választottál. Mi lesz, ha kiderül, hogy Te is menstruálsz, mint a többi nő?
Én csak simán elmegyek vécére, ha valamit csinálunk közben, akkor mondom, hogy kiszaladok a mosdóba. Fel se tűnik- ha nagyon büdi, van légfrissítő. Te foglalkozol azzal, hogy ő mit csinál, amikor kimegy a mosdóba? Ő is pontosan ugyanannyi gondolatot formál a kérdésben veled kapcsolatban.
Belőlem eddig még soha, senki sem ábrándult ki csak azért, mert emberből vagyok és néha el kell mennem kakilni. Ha ennyi elég a kiábránduláshoz, akkor fáj vagy sem, kérdező, de jobb, ha megszabadulsz tőle, mert ezesetben nem téged, csak egy elképzelt ideált szeret.
Ne feszengj ilyen miatt, ez az élet rendje. Mit csinálsz majd házasságban? :-)
Amúgy nyugi, másnak is lehetnek ilyen problémái, ez általában gyerekkorban gyökerezik, csak nem mindenki van vele tisztában. Nekem is akadt ezzel gondom, feltűnt, hogy ahol feszengek, ott nem megy, beteg ugyan nem voltam tőle soha, de a szervezetem valahogy alapból átkapcsol. Ezt nagyanyám baromi hülye hozzáállása váltotta ki nálam még kicsi koromban. Mindig rám szólt a WC papír mennyisége miatt, amit használtam (de hát kellett, csak ő sokallta), így egy idő után inkább kibekkeltem azt az időt, amit nem ott töltöttem, és csak ott engedtem el magam a WC-n, ahol eléggé fel tudtam oldódni (megjegyzem, volt egy munkahelyem, ahol még azért is szóltak, ha sokat járt valaki WC-re, ki volt centizve az erre szánható idő, és senkit nem érdekelt, ha éppen azért jársz sokat, mert menstruálsz, és gyakrabban kell, vagy elrontottad a gyomrod, és egy kicsit megy a hasad, szóval a visszatartó reflex ott is életbe lépett, de onnan eljöttem). Lekopogom, de most már ezzel nincs problémám, megtaláltam az okot, és feldolgoztam magamban.
Nekem is gyerkkori élmény hatása. Egyrészt egy ovodai szarás, másrészt pedig a családom ehhez való bunkó hozzáállása akik mindig "poénkodtak" a szaráson, fingáson. Nem vicces.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!