Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Pasik! Ti mit szóltok ahhoz,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik! Ti mit szóltok ahhoz, ha a csajtok kakil?

Figyelt kérdés
Tobb mint 1 eve vagyunk egyutt a baratommal, es meg soha se mertem naluk kakilni. Nagyon nyilt a kapcsolatunk amugy, de errol meg soha se beszelgetteunk, viszont en sokat kakilok. Hogy mondjam meg neki ha kell? Ki fog abrandulni? O ezt nem kezeli olyan lazan.
2016. máj. 31. 12:32
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
92%

Te nem csak rózsaszirmokat és vattacukrot eregetsz hátul? :O

Egyébként ne már. Az ilyet max viccből szokták mondani. Néha én is (lásd: fent). Próbáld meg elviccelni, de ha ténylegesen zavarja, akkor nem tudom, ebből hogyan lehetne egy egészséges együttélést összehozni a jövőben.

2016. máj. 31. 13:19
 12/26 anonim ***** válasza:
100%
Valami nincs rendbe vele, ha ez problémát jelent. Mi lesz, ha egyszer rosszul leszel és a szeme láttára elhányod magad? Az már ok a szakításra?
2016. máj. 31. 13:38
 13/26 anonim ***** válasza:
100%
Ezt nem a tini kategóriába akartad írni? Mert nem felnőtt emberek vagytok ezek szerint ...
2016. máj. 31. 13:42
 14/26 anonim ***** válasza:
100%

Két dolog jutott eszembe. Családtagom végbélrák miatt sztómazsákot kapott. A férje cserélte neki! Akkor az fogalmazódott meg bennem, hogy ez az igazi szerelem.

A másik a gyerekszülés... na ott aztán minden testnedv jelen van egyszerre, teljesen természetes módon, és ha ezt egy férfi nem bírja ki, akkor ott komoly gondok vannak a kapcsolatban.

2016. máj. 31. 13:46
 15/26 anonim ***** válasza:
100%

Én is szoktam ilyeneken aggódni, de hálistennek az órám úgy állt be, hogy mindig este jön rám, hogy kell így marha egyszerű megoldanom:

- náluk a wc a fürdőben van: kimegyek zuhanyozni, akkor úgyis csomó időt ott töltök, egyáltalán nem tűnik fel neki, plusz utána zuhanyzok így nekem se lesz "szagom" meg a fürdőnek se

- nálunk a wc külön van, elintézem a dolgot amíg ő zuhanyzik, utána már úgyse megy wc-re szóval nem érzi a szagot, meg hát ott a légfrissítő is.

Viszont ez, hogy "Hogy mondjam meg neki ha kell?", ez mi? Van aki felnőttként bejelenti akárkinek is, hogy kakilni kell? :D Most nem az, hogy ciki, mert tudom mindenkinek kell, természetes, blablabla, de én azért nem szoktam az ilyeneket közölni senkivel, csak fogom magam és kimegyek a mosdóba elintézni akármi dolgom van ott. Fura vagy :D

2016. máj. 31. 14:10
 16/26 anonim ***** válasza:
92%

Ezen a kérdésen meg a válaszokon besírtam :D

Ember... vagy gép vagy? Menjél oszt szarjál ha jól esik. Ha nem esik jól akkor meg menj orvoshoz. Ha a párodnak nem esik jól, hogy te kakilsz akkor meg őt küldd orvoshoz :P

2016. máj. 31. 14:12
 17/26 anonim ***** válasza:
31%

Én be szoktam jelenteni csajomnak hogy "megyek dobok egy kábelt" vagy "ejtek egy pisit"

ő ezen mindig röhög és ő meg visszafele szotka kérdezni hogy "fingani ér..?"

Nézd ezek termsézetes folyamatok nemár hogy ezen fennakadjunk... Sőt én már hánytattam is a barátnőmet közben röhögtem rajta... Kérdezte mi olyan vicces miközben négykézláb okádott mint a lakodalmas kutya... És én mégis mit válaszohlattam volna erre? :D

Jah a régi szép idők... ő már más pasi farkán van én meg utolag is röhögök az emlékeken :)

2016. máj. 31. 14:39
 18/26 anonim ***** válasza:
64%

" Van aki felnőttként bejelenti akárkinek is, hogy kakilni kell?"

Én az irodában szoktam mondani a többieknek, hogy "Megyek szarni" ... csak, hogy tudják, ha valaki keres, olyankor kicsit tovább kell várakoztatni :-P

2016. máj. 31. 14:40
 19/26 anonim ***** válasza:
25%
Letezik ilyen? :O most komolyan? Miert mit hisz? Hogy ejjel a torpek szedik ki beloled az epret? Jezus es az annya? Az is no o nem szokott szarni? Szerintem meg fosniis szokott... Eszem megall nemely emberektol xD
2016. máj. 31. 15:33
 20/26 anonim ***** válasza:
76%
Mi? Dehát a lányok nem kakilnak, csak párologtatnak!
2016. máj. 31. 16:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!