Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Ti mit szóltok ahhoz, ha a csajtok kakil?
Te nem csak rózsaszirmokat és vattacukrot eregetsz hátul? :O
Egyébként ne már. Az ilyet max viccből szokták mondani. Néha én is (lásd: fent). Próbáld meg elviccelni, de ha ténylegesen zavarja, akkor nem tudom, ebből hogyan lehetne egy egészséges együttélést összehozni a jövőben.
Két dolog jutott eszembe. Családtagom végbélrák miatt sztómazsákot kapott. A férje cserélte neki! Akkor az fogalmazódott meg bennem, hogy ez az igazi szerelem.
A másik a gyerekszülés... na ott aztán minden testnedv jelen van egyszerre, teljesen természetes módon, és ha ezt egy férfi nem bírja ki, akkor ott komoly gondok vannak a kapcsolatban.
Én is szoktam ilyeneken aggódni, de hálistennek az órám úgy állt be, hogy mindig este jön rám, hogy kell így marha egyszerű megoldanom:
- náluk a wc a fürdőben van: kimegyek zuhanyozni, akkor úgyis csomó időt ott töltök, egyáltalán nem tűnik fel neki, plusz utána zuhanyzok így nekem se lesz "szagom" meg a fürdőnek se
- nálunk a wc külön van, elintézem a dolgot amíg ő zuhanyzik, utána már úgyse megy wc-re szóval nem érzi a szagot, meg hát ott a légfrissítő is.
Viszont ez, hogy "Hogy mondjam meg neki ha kell?", ez mi? Van aki felnőttként bejelenti akárkinek is, hogy kakilni kell? :D Most nem az, hogy ciki, mert tudom mindenkinek kell, természetes, blablabla, de én azért nem szoktam az ilyeneket közölni senkivel, csak fogom magam és kimegyek a mosdóba elintézni akármi dolgom van ott. Fura vagy :D
Ezen a kérdésen meg a válaszokon besírtam :D
Ember... vagy gép vagy? Menjél oszt szarjál ha jól esik. Ha nem esik jól akkor meg menj orvoshoz. Ha a párodnak nem esik jól, hogy te kakilsz akkor meg őt küldd orvoshoz :P
Én be szoktam jelenteni csajomnak hogy "megyek dobok egy kábelt" vagy "ejtek egy pisit"
ő ezen mindig röhög és ő meg visszafele szotka kérdezni hogy "fingani ér..?"
Nézd ezek termsézetes folyamatok nemár hogy ezen fennakadjunk... Sőt én már hánytattam is a barátnőmet közben röhögtem rajta... Kérdezte mi olyan vicces miközben négykézláb okádott mint a lakodalmas kutya... És én mégis mit válaszohlattam volna erre? :D
Jah a régi szép idők... ő már más pasi farkán van én meg utolag is röhögök az emlékeken :)
" Van aki felnőttként bejelenti akárkinek is, hogy kakilni kell?"
Én az irodában szoktam mondani a többieknek, hogy "Megyek szarni" ... csak, hogy tudják, ha valaki keres, olyankor kicsit tovább kell várakoztatni :-P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!