Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek ha valaki stílusba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ha valaki stílusban változik az elég ok a szakításra?

Figyelt kérdés

Jóideje együtt vagyok a barátnőmmel, viszont amit megismertem belőle az már kicsit kezd más lenni.

sportos laza, vagány enyhén egoista csajszi volt. Most már se nem laza, sportosnak nagyon nem az kezd lenni (bár az alakjával úgy nincs gond, stílusra értem), és a vagányságából is visszavett, de az egoizmus az maradt egyedül. Sportos öltözékek helyett, már a magassarkú + elegánsabb vagy hogy nevezik öltözék a "tökéletes" számára, és engem főleg ez idegesít.

Én leginkább a stílusába szerettem bele, de ami úgy nagoyn zavar, hogy ez az új stílus megöli a szexuális vágyaim felé. Még csak otthon se hajlandó úgy öltözni hogy az legyen akit megismertem. Nekem nagyon bejött a kis tornacipőszerűség, farmer, laza poló kombináció, meg ilyenek, néha cicanadrág stb.

De a lényeg az hogy ezt a szoknyát, magassarkút régen kerülte, és annyira becsültem érte, mert szerintem egyik sem szexi, és nem is vonz az a stílus, mert hát nekem csak kifejezetten a sportos stílus jön be. Most meg inkább kezd rájuk szokni, és teljesen hidegen hagyja a nemtetszésem.

Annyiszor próbálkozik ágybavinni, viszont nagyon megritkult a fentiek miatt a szexuális életünk, ez a kecses, kis retiküllel a vállán elegáns karmozdulatokkal való közlekedés amit ő produkál ez leginkább még közterületen is azt váltja ki belőlem hogy mi a fenét keresek itt és vele.

Hogy változhat meg így egy alapvetően sportos viselkedésű csaj?! A gond az hogy fülig szerelmes, és én is az vagyok, de én abba akit megismertem és az nem ő. Se öltözködésileg se stílusilag manapság. De már a közös jövönket tervezgeti és hát amikor megismertem alapjáraton depressziós volt, még pszicológushoz is járt miatta, szóval kicsinálni végképp nem akarom lelkileg.

De gondolom ti is a szakítást ajánlanátok ugye? Igazából én nem akarok szakítani vele, csak visszakapni a páromat, aki akár 3 perc alatt ki tud elégíteni és nem kell hozzá fél óra. (csak hogy értsétek mennyire megromlott a szexuális életünk)

2016. máj. 30. 20:48
1 2 3 4
 31/40 A kérdező kommentje:

Megfogadtam a tanácsotokat és beszéltem vele. Hát nem úgy sikerült hogy mindent egyből meg tudtunk beszélni, bár szerintem ahhoz képest annyira nem is sült el rosszul, mert talán eredményre vezet.

Hazajött - vagyis hozzám nálam lakik - 5 óra körül, aztán megbeszéltük a dolgokat. Elsőnek ragaszkodott hozzá, hogy ő ilyen már, mert ő mindig is ilyen volt valahol - ami egy hatalmas hazugság mint tudjuk, ennek szöges ellentéte, döntő többségben ezért is szerettem bele. Aztán azt mondta hogy ő neki ez az új éne és ilyen marad.

Aztán megmondtam neki, hogy rendben van olyan leszel amilyen, de én akibe beleszerettem már több hete nincs velem, és amióta új baráti köre van azóta gyakorlatilag egy idegennel élek egy házban, aki inkább feszélyeztet, mintsem örömet okoz a jelenléte. Na itt blokkolt le és kezdett el sírni, összevesztünk, aztán megmondtam hogy pakoljon, és menjen el az anyjához. Elsőnek nem hitte el hogy ki akarom rakni innen de amikor tudatosult benne akkor szinte már könyörgött hogy hagy maradjon. Megmondtam neki hogy nem ellened irányul, meg nem is feltétlen kell ezt itt befejeznünk csak pár napra szükség van leginkább neked hogy átgondold hogy mit akarsz... engem és az ovodás korod óta lévő barátnőid, vagy az új társaságot, akivel összebarátkoztál. Mert a kettő együtt nem müködik.

Valójában ezzel nem mondtam hülyeséget, hiszen ha eddig ő víz volt most tűz lett, nem tudom mi történt vele. Majd kiderül hogy X év kapcsolat, vagy 3-4 hét új barátság az ami neki a fontosabb. Mindenesetre tiszteletben tartom az akaratát, ha akar majd dönt.

De már az ajtóban azt mondta holnap jön vissza, mert nincs min gondolkodnia, megmondtam neki hogy a héten inkább maradjon otthon akárhogy is dönt. Az elmúlt hetek után most láttam előszőr azt amilyen ő valójában is. Ma ugye a kedvemért eleve nem öltözött cicababásan hanem normálisan szexisen, de ahogy összepakolt a számomra kényes darabokat haza se vitte. De ha őszinte akarok lenni magammal szerintem tudja ő is hogy ez nem az ő élete, nekem annyira látszik rajta a maszk, meg hogy szeretne ilyen lenni, de egyrészt nem áll neki jól, másrészt pedig ugye undorodom a stílustól, harmadrészt pedig, nagyon megjátsza az egészet... de mire jó ez én nem értem. Volt egy nagyon gyökeréig tartó baráti köre, voltam én neki, aki elvileg az életét jelentettem, ezt mind fogta összegyűrte és ha ideiglenesen is de bedobta a kukába. Hát véleményem szerint visszajön majd és már az eredeti formájában, de lényegében nem csak velem kell jóvátennie a dolgait hanem a régi baráti körével is, mert ők is rajtam kérik számon hogy mi lett vele. Azt mondta hogy szabit kért mert nem tud dolgozni így, meg hogy nem fog aludni tudni nélkülem meg ilyeneket küldözget sms-ben, mondjuk az alváson nem csodálkozom mert sosem tudott ugy elaludni hogy ne bugyolálja be magát a kezeim közé. Ha véletlen nem aludtam el, akkor mindig felkelt hogy hol vagyok, ha meg külön aludtunk távolsági okok miatt, akkor meg kialvatlan volt.

2016. jún. 1. 19:50
 32/40 Flogeir ***** válasza:

Szerintem azt is el kell fogadnod, ha ő azt mondja, hogy valahol ő mindig ilyen volt. Ahogy írtam is neked, nagyon sok nő azért egyféle stílusban fiatalabb korában, mert nincs pénze másra, vagy ez volt otthon is a példa, ilyen cuccokat vett azokkal a lányokkal, akik addig elmentek vele shoppingolni stb. Ezer és egy oka lett. Most már önállóbb lett, saját keresettel, saját elképzelésekkel, persze lehet, hogy új barátnők, új hatások. MInden lehet.

Szerintem ha lesz még ennek a dolognak folytatása, akkor én azt mondanám, hogy teremets olyan közös programokat, ahová sportosan kell öltözni. Ha elviszed biciklizni, squasholni, futni, uszni, akkor oda biztos nem kisestélyit fog felvenni. Egy kapcsolatban ugyanakkor fontos a tolerancia, pláne külsőségek tekintetében, és ha ezzel együtt a munkába, ahol úgy sem látod, kirittyenti magát, akkor én a helyedben azért elfogadnám. De ez a te döntésed.

Ezzel együtt azért ezeket az egyedül töltött napokat használd ki némi önértékelésre és vizsgálatra, mert ahogy többen felhívtuk rá a figyelmedet, azért ebben ahogy előadtad a problémát, volt némi túlreakció, amit ha nem értesz meg magadban, akkor előbb-utóbb megint konfliktushoz vezet vele, vagy már egy másik lánnyal.

2016. jún. 2. 09:57
 33/40 A kérdező kommentje:

Azért sajnálom hogy egyesek szerint ha szeretem a szénsavmentes ásványvizet, akkor igyam meg a szénsavasat is. Tény hogy a többség megértő, de itt egyesek úgy írják le a dolgot, mintha az elegancia egy olyan dolog lenne, ami mindenképp mindenki számára egy nyerő, vonzó dolog.

Vagyis tömény általánosítás.

2016. jún. 2. 17:18
 34/40 Flogeir ***** válasza:

Kedves Kérdező,

Nem általánosításokról van szó, hanem arról, hogy mindennek meg van a maga helye.

Sok munkahelyen elvárják az elegáns megjelenést. Egy esküvőre sem illik menni sportcipőben és rövidnadrágban. Nem megy az ember vizsgáni vagy állásinterjúra sem polóban.

Nyilván egy rockkoncentre se mész kisestélyiben.

Nekem meg az a furcsa, hogy miért érzed ezt a stílus dolgot kizárólagosnak, azaz, ha te úgy szereted, akkor nem vehet fel mást. Ez sem természetes.

2016. jún. 3. 11:23
 35/40 anonim ***** válasza:
Kérdező, szerintem rossz oldalról közelítetted meg a kérdést, és utána a kifejtős válaszaidban már látni lehetett, hogy itt a probléma nem az öltözködéssel van, mert az csak egy tünet, hanem hogy a barátnőd másik társaságba került, és ez megváltoztatta őt, mert ott teljesen mindegy lenne, hogy elegánssá vagy bunkóvá tette volna őt az új környezete, és a válaszadók is pontosabb választ tudtak volna adni. Így csak annyit látunk, hogy a "kecses" szóval próbálod leírni az általad utált változást, meg hogy a lány már nem röhög a metróban a magassarkús nőkön veled, mert már ő is hordja.
2016. jún. 3. 12:36
 36/40 A kérdező kommentje:

nem úgy röhögtünk hogy aj de nagy baj, hanem leszáltunk a metróról sé olyan viccesen adtuk elő magunkat. ezt nem tudom leírni.

leszálltunk ment előttünk egy kopogó vékony lány és ott mondtam a barátnőmnek hogy ketten halljuk hogy "kopp kopp" ezen röhögtünk egyet aztán megmondtam hogy látod, nem kell meghízni ahhoz hogy remegjen a föld alattad.

Ennyi, nem úgy röhögünk rajta hogy ő is lásson belőle valamit vagy hogy zavarja őt meg ilyenek.. csak vicces szerintem. De ezt nem lehet leírni mert nem jön át.

2016. jún. 3. 13:09
 37/40 A kérdező kommentje:

Kibékültünk a hétvégén, gondoltam azért leírom :)

Felhagyott az új baráti körével ezzel egyidejűleg visszakapta a régit, legalábbis kibékült velük.

Egyébként nem vette zokon a magassarkúsdit, habár nem tetszett neki hogy kidobtam mind a 3 párat ami volt neki, független hogy megbeszéltük hogy nem hordja... de vettem neki helyette hasonlókat, magassarok nélkül...

ilyesmikre gondolok:

[link]

persze nem olyan csícsásak de sok ilyen készül magassarkúban főleg ez tetszik neki, de ez is ugyanolyan csak magasítás nélkül :) Most ez lett a kedvence :)

2016. jún. 8. 15:24
 38/40 anonim ***** válasza:
Itt pár ellentmondást érzek:leírod, hogy egy depressziós, egoista, sportos lányt ismertél meg aki "tökéletes" volt neked. Egy depressziós ember eleve nem alkalmas kapcsolatra. Majd a címben azt írod, hogy stílusváltás miatt szakítanál. Lejjebb leírod viszont, hogy nem csak a stílusa, de a belső tulajdonságai is megváltoztak:eltűnt a sportosság, vagányság, depresszió, lett helyette egy nem depressziós, nőies, vidám, ugyanúgy egoista nő. Összefoglalva nem szeretted igazán, csak egy képzelt ideált szerettél, aki, sportos, vagány és menő. Amint megszabadult a kissé dark, alternatív elvontabb befordult kis-csaj énjétől és felnőtt, Te dobnád, mert nem a pozitív változást nézed, hogy végre vidám és nőies, hanem, hogy nem depressziós, nem vagány és ne, tornacipős. Innen is látszik, hogy nem a lelkét csak egy elképzelt ideált szeretsz, jobb is neki, ha szakítasz vele. Ha nem érzed a szeretetet és a vonzódást, később otthagyva nagyobbat fog csalódni. Tedd meg előbb, így kevésbé sérül (és nőjj fel).
2016. jún. 9. 22:38
 39/40 anonim ***** válasza:
Nőt csináltál belőle, kis barátom. Melletted magára talált, és ebből már nem enged. Megszoksz, vagy megszöksz.
2016. jún. 9. 22:44
 40/40 A kérdező kommentje:

Utolsó, véletlen emeltem ki a kérdést, az ügy már megoldodott, mint ott van, visszakaptam a régi énjét.

Addig volt igazából depressziós, míg össze nem csiszolodtunk, utána ez eltűnt. Amúgy meg ez a "nőt csináltál belőle" dologra csak annyit ha ezen múlna "inkább ne tettem volna" de nem én tettem mint láttuk.

Csinosan öltözködik most, igazából ha stílusban nem olyan plázacicás mint manapság volt, meg elfelejti a magassarkú/szoknya kombót az öltözködését is őrá hagyom.

Szoknyát nem hord, arról lemondott, de ahogy kiderült az annyira nem is tetszett neki, a magassarkú viszont nagyon, viszont ez az új maggsarkú szerű nem magassarkú (mert ott csak az ilyen pántosakat szerette, nem az ilyen bebújost) még jobb neki mint a magassarkú volt, mert állandóan fájt a lába egy egész napnyi bennetopizás után.

Ez meg kényelmes, és van annyira "elegáns". Hogy őszinte legyek ez még jól is áll rajta, a lakkozott körmeivel :)

2016. jún. 9. 23:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!