Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ha valaki stílusban változik az elég ok a szakításra?
Jóideje együtt vagyok a barátnőmmel, viszont amit megismertem belőle az már kicsit kezd más lenni.
sportos laza, vagány enyhén egoista csajszi volt. Most már se nem laza, sportosnak nagyon nem az kezd lenni (bár az alakjával úgy nincs gond, stílusra értem), és a vagányságából is visszavett, de az egoizmus az maradt egyedül. Sportos öltözékek helyett, már a magassarkú + elegánsabb vagy hogy nevezik öltözék a "tökéletes" számára, és engem főleg ez idegesít.
Én leginkább a stílusába szerettem bele, de ami úgy nagoyn zavar, hogy ez az új stílus megöli a szexuális vágyaim felé. Még csak otthon se hajlandó úgy öltözni hogy az legyen akit megismertem. Nekem nagyon bejött a kis tornacipőszerűség, farmer, laza poló kombináció, meg ilyenek, néha cicanadrág stb.
De a lényeg az hogy ezt a szoknyát, magassarkút régen kerülte, és annyira becsültem érte, mert szerintem egyik sem szexi, és nem is vonz az a stílus, mert hát nekem csak kifejezetten a sportos stílus jön be. Most meg inkább kezd rájuk szokni, és teljesen hidegen hagyja a nemtetszésem.
Annyiszor próbálkozik ágybavinni, viszont nagyon megritkult a fentiek miatt a szexuális életünk, ez a kecses, kis retiküllel a vállán elegáns karmozdulatokkal való közlekedés amit ő produkál ez leginkább még közterületen is azt váltja ki belőlem hogy mi a fenét keresek itt és vele.
Hogy változhat meg így egy alapvetően sportos viselkedésű csaj?! A gond az hogy fülig szerelmes, és én is az vagyok, de én abba akit megismertem és az nem ő. Se öltözködésileg se stílusilag manapság. De már a közös jövönket tervezgeti és hát amikor megismertem alapjáraton depressziós volt, még pszicológushoz is járt miatta, szóval kicsinálni végképp nem akarom lelkileg.
De gondolom ti is a szakítást ajánlanátok ugye? Igazából én nem akarok szakítani vele, csak visszakapni a páromat, aki akár 3 perc alatt ki tud elégíteni és nem kell hozzá fél óra. (csak hogy értsétek mennyire megromlott a szexuális életünk)
Én értem, amit írtál. Egyébként mi leültünk megbeszélni, elmondtam a páromnak, hogy engem ez a stílus taszít, ha ilyen férfira vágytam volna, akkor ilyennel jöttem volna össze és nem vele. Elmondtam, hogy bármennyire szeretem, az ízlésemet nem tudom az aktuális változásaihoz igazítani. Felnőtt emberek vagyunk, kialakult értékrenddel, nem útkereső tinik.
Elmondtam, hogy én NEKI szeretnék elsősorban tetszeni és nem a külvilágnak, és jólesne, ha részéről is ezt érezném.
Megbeszéltük, hogy mik azok a változások, amikkel még képes vagyok azonosulni, beszéltünk a változás okairól (ő pl. az "öregedését" próbálta kompenzálni ezzel), és megnyugtatóan megoldódott a helyzet.
Kedves Kérdező,
Én elolvastam mindent, amit írtál, azok alapján írtam, amit írtam. Te itt megértő szavakat vársz, de a problémádra férfiként is nehéz megértést adni.
Egyetértekkel azzal a válaszolóval, aki nem érti mit akarsz tőlünk, és miért nem pároddal beszéled meg a problémádat.
Te magad írod le, hogy félsz mellébújni az ágyba, nehogy 1. szexelni vagy 2. megbeszélni kelljen, mi a bajod.
EZ ÍGY EBBEN A FORMÁBAN NEM KAPCSOLAT. A kapcsolat az, ahol meg tudod beszélni a másikkal a problémáidat. Kapcsolat az, ahol bizonyos külsőségek felett felül tudsz emelekedni, pont azért, mert külsőségek. A megértő női válaszolónak annyiból nincs igaza, hogy azért elég nagy különbség van aközött, hogy egy egyébként sportos nő elkezd elegánsan öltözködni, mint aközött, hogy egy visszafogott férfi át akar alakulni kigyúrt kopasszá.
Azért ez nem ugyanaz a helyzet: egy elegáns ember bármikor átváltozik sportossá, egy kigyúrt kopaszból meg nem lesz egyik percről a másikra visszafogott sármőr.
Még mindig nem árultad el, hány évesek vagytok, de én így úgy látom, hogy a "fiatalok, de már felnőttek" azt mutatja, hogy ő hamarabb felnőtt, mint te. Azt mondod, hogy a munkahelye nem indokolja az elegáns öltözködést, valójában nagyon sok olyan munkahely van, ahol elvárják az elegáns öltözködést. Az is természtes, hogy egy nő, ha rajta kivül mindenki elegánsan öltözködik, akkor ő is elkezd úgy öltözködni. Az is természetes, hogy egy nő szeret shoppingolni. Lehet, hogy amíg tanult, nem volt meg rá az anyagi kerete, de ha most már saját keresete van, akkor lehet, hogy kedvet kapott ahhoz, amihez eddig is lett volna, csak nem engedhette meg magának.
Ilyen kérdést, hogy "ti is a szakítást ajánlanátok ugye?" csak olyan tesz fel, aki ezt eldöntötte, csak gyáva meglépni. A párodból egy felnőtt nő lett, valószínűleg még egy kazal meglepetést tartogat, amit el se tudsz képzelni, nemhogy elfogadni, ha az általad leírtakat nem tudtad megemészteni. Légy férfi, ha eldöntötted, akkor tedd meg, amit meg kell tenned.
Lehet, hogy bunkónak tartasz, szíved joga, de így érzésre legalább 20 év előnyöm van, ami alapján azt mondom, hogy így a leírásod alapján te egy önállótlan és változásoktól mentes nő mellett éreznéd jól magad, akibe aztán lehet, hogy 10 év után te unnál bele.
Hogy ezt fel tudd dolgozni, ahhoz előbb magad kellene megismerni. Azt elismerem így a saját életemből is, hogy ezt se 16, se 20, de még 25 évesen se egyszerű.
Ez van.
De kedves utolsó, én sokszor meg akartam vele beszélni (de ma már egyébként beszéltünk róla, csak nem volt még sok időnk egymásra, estére folytatást beszéltünk meg), de nem tudod hogy ő milyen.
Egyszerűen olyannyira odaadó, aranyos, cuki, hogy azonfelül hogy az öltözködése és a stílusa annyira manapság nem, de ezenfelül megpróbál mindig a kedvemben járni és az én érdekeimet venni előre. Mindig olyan megértő, meg jófej meg úgy néz a kis csillogó szemeivel hogy nem volt kedvem a fejéhez vágni hogy "hé te ott, szeretlek de az új éned teljesne az ellentéte az előzőnek, ugyhogy egyébként már kezdek undorodni is tőled".
Reggel szexeltünk egy jót, meg kicsi lazábban öltözködött, de úgy igazából még nem tértünk rá a problémákra, szimplán csak utalást tettem most az öltözködésére. Nőiesség ide vagy oda, én olyannak ismertem meg őt, mint amilyennek ma is öltözködött félig-meddig, én ebbe az énébe szerettem bele, és szerintem ez a nőies... nem az a bábúszerű új divat amit pár idióta kitalál és felöltöztetnek vele pár műbabát... szoknya+magassarkúval általában.
Elhiszem hogy a férfiak nagy részének ez bejön, de rengeteg 40-50 éves nő is van, akik nem hordanak hétköznap magassarkút, meg szoknyát. Én ahogy őt megismertem belőle is az jött le nekem, hogy ő is ilyen lesz majd... hiszen az alapvető értékeknek nem kellene annyira megváltoznia, főleg úgy ahogy írtam, hogy mindketten jókat mosolyogtunk azon ha valaki magassarkúban kopogott mellettünk mondjuk a metrónál, mert csak úgy viccesnek találtuk.
Én azt nem fogadom el érvnek amúgy hogy felnőtt, vagy változik, mert oké, az ember változik, én is férfiasodom egyre inkább, évről évre komolyabbak vagyunk, de ha olyan alapvető dolgok változnak ami miatt mi egyáltalán együtt vagyunk, akkor nem értem miért gáz az ha felmerül a szakítás gondolata.
Ha így láttam volna meg őt akkor ott és ahol, tuti nem lennénk együtt, sőt, még meg is mosolyogtam volna azt hogy ő hogy öltözködik. Azért kiváncsi lennék, hogy ha szakadt ruhában közlekednék, kilyukadt cipővel amiből kilóg a zoknim és az ujjam ami félig szintén elvan szakadva, akkkor az úgy szerethető-e lenne vagy sem, mert te ezt állítod kedves utolsó. Ugyanis nekem az eféle öltözködés, de főleg a változás is olyannyira kiábrándító mint az amit írtam.
annyira nehéz elhinni hogy a magassarkú+szoknya meg ez a kecses viselkedés nekem olyan hatás mint egy jó csajnak egy 150 kilós férfi?
vagy ez most miért annyira furcsa? Hogy én a sportos nőket szeretem? Sportos/natúr viselkedésű csajokat? Azzal nagyon nem összeilleszthető a magassarkú sem meg a szoknya sem.
Tudod, vagy sportos öltözködés, vagy egyszerű natúr. Valamilyen egyszer poló, farmer, kényelmes valamilyen cipő. Vagy egy laza poló, ujatlan poló stb.
Rengeteg választék van a laza/sportos/natúr öltözködésben.
Legvicesebb egyébként hogy fordított helyzetben ti lennétek az elsők akik megjegyeznék, ha elegáns férfi létemre felvennék egy hip-hop polót, vagy egy sportos férfi létemre felvennék valami csilivili diszkós ruhát. Akkor meg nem értem hogy miért olyan nehéz felfogni hogy nekem ez nagyon nem jön be.
De én nem panaszkodtam sosem, kiemeltem őt a tömegből mert nagyon nem olyan volt, és megelégedtem vele, sőt... életem legjobb döntése volt/lenne.
Mint leírtam pl. anyám soha életében nem vett fel magassarkút, mondom ezt úgy, hogy ő elég intelligens és spirituális ember.
De most veled erről nem fogok vitatkozni, ő egy sportos laza csaj, ahhoz pedig a magassarkú nem illik. Miért kellene "keresnem" mást?! Vagy most miről beszélsz? Mindig váltogassam a nőim? Ahelyett hogy találnák egy olat a sok közül, aki nem cicababa, hanem egy szexi démon?
Nem tudom hogy megismertem őt 18 évesen teljesen lazán sportosan cukin most azóta eltelt jó X év, és engem okolsz azért, mert ő úgy döntött, hogy A-ból átugrik B-be. Ilyen nincs és nem létezik, fel lehet nőni, de ha valaki sportos/laza az az is marad.
Azért nekem a nőisség az nem a cicababa/plázacica kombinációban jelenik meg, és ez a kérdés nem is erről szól. Tudom hogy a férfiak jelentős részének szexi, de nekem nem összeilleszthető a szexiség a cicababa stílussal. (mondom ezt úgy hogy egyébként némi lábfétisem is van).
Azért van itt pár értelmes hozzászólás, úgy látom a döntő többségé az, de aki azt kérdőjelezi meg hogy velem van a hiba, mert nem tűröm a számomra irritáló libáskodást, az inkább csak megpróbál nyomást gyakorolni arra, hogy hát a magassarkú azt pedig általánosságban nőies! Úgy utálom ezt az általánosítást. Meg azt is hogy kiforgatjátok a kérdést.
180 fokban nem lehet megváltozni tuti van valami oka és estére lehetőleg ki is derül. De ha én beleszeretek hogy ő egy sportos laza vagány csajszi, akkor ne legyen egy illedelmes visszafogott elegáns cicababa, mert a falnak megyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!