Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ha valaki stílusban változik az elég ok a szakításra?
Jóideje együtt vagyok a barátnőmmel, viszont amit megismertem belőle az már kicsit kezd más lenni.
sportos laza, vagány enyhén egoista csajszi volt. Most már se nem laza, sportosnak nagyon nem az kezd lenni (bár az alakjával úgy nincs gond, stílusra értem), és a vagányságából is visszavett, de az egoizmus az maradt egyedül. Sportos öltözékek helyett, már a magassarkú + elegánsabb vagy hogy nevezik öltözék a "tökéletes" számára, és engem főleg ez idegesít.
Én leginkább a stílusába szerettem bele, de ami úgy nagoyn zavar, hogy ez az új stílus megöli a szexuális vágyaim felé. Még csak otthon se hajlandó úgy öltözni hogy az legyen akit megismertem. Nekem nagyon bejött a kis tornacipőszerűség, farmer, laza poló kombináció, meg ilyenek, néha cicanadrág stb.
De a lényeg az hogy ezt a szoknyát, magassarkút régen kerülte, és annyira becsültem érte, mert szerintem egyik sem szexi, és nem is vonz az a stílus, mert hát nekem csak kifejezetten a sportos stílus jön be. Most meg inkább kezd rájuk szokni, és teljesen hidegen hagyja a nemtetszésem.
Annyiszor próbálkozik ágybavinni, viszont nagyon megritkult a fentiek miatt a szexuális életünk, ez a kecses, kis retiküllel a vállán elegáns karmozdulatokkal való közlekedés amit ő produkál ez leginkább még közterületen is azt váltja ki belőlem hogy mi a fenét keresek itt és vele.
Hogy változhat meg így egy alapvetően sportos viselkedésű csaj?! A gond az hogy fülig szerelmes, és én is az vagyok, de én abba akit megismertem és az nem ő. Se öltözködésileg se stílusilag manapság. De már a közös jövönket tervezgeti és hát amikor megismertem alapjáraton depressziós volt, még pszicológushoz is járt miatta, szóval kicsinálni végképp nem akarom lelkileg.
De gondolom ti is a szakítást ajánlanátok ugye? Igazából én nem akarok szakítani vele, csak visszakapni a páromat, aki akár 3 perc alatt ki tud elégíteni és nem kell hozzá fél óra. (csak hogy értsétek mennyire megromlott a szexuális életünk)
Meg amúgy most is azt mondta, hogy nem-e fekszek be mellé, mert hogy filmezni szoktunk este, meg általában szexelni és akkor film közben ő ott elalszik a kezeim között, de most perpill azt mondtam neki hogy elintézni valóm van a neten közben pedig nagyon semmit nem csinálok, csak nincs kedvem ma is elutasítani őt, megvárom inkább míg elszundikál.
Nem akarok neki se rosszat, de egyszerűen amit ő leprodukál napközben azok után nem sok étvágyam van rá. Egyébként szívesen odabújnék mellé, meg hogy aludjon ettől független de tudom hogy akkor megint bepróbálkozna. Ezt meg azért ritkán sütöm el, hogy nem fekszek oda mellé.
hát már régen felnőttek de fiatalok.
igazából nem indokolja a munkahely semmi sem az öltözködését, van egy barátnője akivel feljár "shoppingolni" és talán ő van rá ilyen hatással. De igazából az eredeti baráti köre sem úgy tekint már rá, mint amilyen ő volt régen, mert változik. Kezd kialakulni egy új baráti köre, akikkel egyébként én sem jövök ki jól, mert nagyon primitív viselkedésűek, míg a régi baráti körével én is szívesen elvoltam.
Az ember, ha szereti a párját, akkor kívánja, teljesen mindegy, hogy mit visel.
Ha melléd bújik az ágyba meztelenül vagy fehérneműben, és te azért nem fogadod a közeledését, mert napközben elegánsan öltözött, akkor ne haragudj, de a te készülékedben van a hiba.
A férfiak zömének alapvetően fogalma nincs róla, hogy öltözködik a párja. Úgy jó, ahogy van. Ha te úgy rá vagy kattanva a sportos öltözködésre, hogy másban meg sem kívánod a nőt, akkor ez már valamiféle fetisizmus.
Szerintem te nem a párod akarod visszakapni, hanem a tornacipőjét és a laza polót.
Ha ilyen öltözékben megkívánsz egy lányt az utcán, miközben a párod közeledését visszautasítod, akkor veled van a gond.
Ha ez nem áll fenn, és még tényleg mindig őt látod a lelki szemeid előtt sportosan, akkor sem tudsz nagyon mást tenni, mint hogy tudomásul veszed, hogy megváltozott, mintahogy még fog is változni. Ha nem az öltözéke, akkor a haja színe, vagy az egész frizurája. A nők már csak ilyenek, nem két bites leképezésük van arról, hogy öltözkedjenek, mit csináljanak, mint a férfiaknak. Vagy megszokod, vagy megszöksz, de ilyen jellegű váltásokra bármelyik nőnél fel kell készülni, minél inkább érdekli a divat, annál inkább.
40F
én ugyanígy vagyok vele, mint te. sportosnak ismertem meg, de most már egyre inkább az elegánsat szereti.
szeretem, ezért elfogadom, de nem vonz abszolút ez a tipikus nőcis stílus, pláne, ha olyan "mű" viselkedés is párosul hozzá.
de nem értem hogy hogy nem zavar téged? Jóformán azt érzem hogy van két énje, ebből az egyik már 80%-ban átvette a szerepet és az az elegánsabb stílus.
De én pont a sportos stílusába szerettem bele, ahogy viselkedik ahogy mosolyog, ahogy reagál, de mindenben átmegy ebbe az elegáns kifinomult viselkedésbe, csodálom hogy ágyban még eszik és nem csak asztalnál, szalvétával a nyakában kecsesen asztalra nem könyökölve, késsel villával mindent. Mert egyébként sokkal nem tud rosszabbodni már a helyzet, csak ilyenekkel.
Mintha valami grófnő lenne vagy én nem tudom, de ez az éne nekem nagyon nem tetszik. Eddig olyan lazán kezelt mindent... lassan eljutunk oda, hogy már a szex is korlátolt lesz, és csak fürdés után meg csak fertőtlenítőszerrel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!