Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ha valaki stílusban változik az elég ok a szakításra?
Jóideje együtt vagyok a barátnőmmel, viszont amit megismertem belőle az már kicsit kezd más lenni.
sportos laza, vagány enyhén egoista csajszi volt. Most már se nem laza, sportosnak nagyon nem az kezd lenni (bár az alakjával úgy nincs gond, stílusra értem), és a vagányságából is visszavett, de az egoizmus az maradt egyedül. Sportos öltözékek helyett, már a magassarkú + elegánsabb vagy hogy nevezik öltözék a "tökéletes" számára, és engem főleg ez idegesít.
Én leginkább a stílusába szerettem bele, de ami úgy nagoyn zavar, hogy ez az új stílus megöli a szexuális vágyaim felé. Még csak otthon se hajlandó úgy öltözni hogy az legyen akit megismertem. Nekem nagyon bejött a kis tornacipőszerűség, farmer, laza poló kombináció, meg ilyenek, néha cicanadrág stb.
De a lényeg az hogy ezt a szoknyát, magassarkút régen kerülte, és annyira becsültem érte, mert szerintem egyik sem szexi, és nem is vonz az a stílus, mert hát nekem csak kifejezetten a sportos stílus jön be. Most meg inkább kezd rájuk szokni, és teljesen hidegen hagyja a nemtetszésem.
Annyiszor próbálkozik ágybavinni, viszont nagyon megritkult a fentiek miatt a szexuális életünk, ez a kecses, kis retiküllel a vállán elegáns karmozdulatokkal való közlekedés amit ő produkál ez leginkább még közterületen is azt váltja ki belőlem hogy mi a fenét keresek itt és vele.
Hogy változhat meg így egy alapvetően sportos viselkedésű csaj?! A gond az hogy fülig szerelmes, és én is az vagyok, de én abba akit megismertem és az nem ő. Se öltözködésileg se stílusilag manapság. De már a közös jövönket tervezgeti és hát amikor megismertem alapjáraton depressziós volt, még pszicológushoz is járt miatta, szóval kicsinálni végképp nem akarom lelkileg.
De gondolom ti is a szakítást ajánlanátok ugye? Igazából én nem akarok szakítani vele, csak visszakapni a páromat, aki akár 3 perc alatt ki tud elégíteni és nem kell hozzá fél óra. (csak hogy értsétek mennyire megromlott a szexuális életünk)
Mert ha nem vesz fel magassarkút, nem hord szoknyát, csak szolidan sminkel és nem viselkedik kecsesen akkor ez egyenlő azzal hogy nem szép?
Szerinted miről beszélek épp most? Pont arról, hogy elvesztettem azt a nőt akibe beleszerettem, aki csinos, aki szexi, akiért megbolondulok. Helyette kaptam egy babát, aki két lábon jár, olyan ruhákat hord, amiket plázában kap meg stb.
Nekem ebben nincsen semmi szexi és amikor mi összejöttünk eszében sem volt így viselkedni.
Ne haragudj, de az agyban jobb esetben meztelenek szoktunk lenni, szoval ugyanazt a not latod magad mellett olyankor meztelenul, tok mindegy hogy sportosan vagy elegansan oltozkodik, ugyanugy o elegit ki, ugyanazt latod olyankor.
A baratnod pedig egyszeruen csak megkomolyodott es szeretne no lenni, nem pedig tornacipos tinilany mar. Gondolom elore haladt az eletben a kapcsolat alatt, esetleg mar dolgozik, masabb kozegben van, es ott a felnottek kozt valoszinuleg nem a cicanacis csajszit akarjak latni.
Ha a szakítást javasolnám, akkor azt azért, mert nyilvánvalóan nem szereted ezt a lányt...
Mert ha szeretnéd, ilyen hülyeség biztos, hogy nem zavarna. Még csak nem is a külsejérol van szó, hanem az öltözködéséröl. Oké, neked kevésbé tetszik ez a stílus, megvan rá a jogod, hogy ezt gondold. De hogy ezért kevésbé kívánd meg ilyenek..már ne is haragudj.
AZ egészböl süt az önzöség. TE szeretnéd visszakapni...de az emberek, tudod, változnak az idö során. O most így érzi jól magát, ez nem jutott eszedbe?
Imádom a párom, de nemrég átment egy olyan stílusváltáson, ami elég kiábrándító volt számomra. Egyszerűen vonzódom valakihez, úgy szerettem belé, és ahhoz képest változott. Én megértelek.
Természetesen joga van változtatni, de azt nem várhatja el, hogy én hozzá igazítsam az ízlésemet és a vonzalmamat.
stílusra is változott. Most direkt írtam hogy nem csak öltözködésileg, erre fel ezzel jöttök hogy ruhában szexelünk.
Nem laza, nem hülyéskedik hanem ezt a kecsességet tolja nekem. Meg ilyen betanult mozdulatokat csinál, irritál őszintén. Imádom, de ez mindig is visszataszító volt nekem, nincs olyan hogy "nem szeretem" csak nem ebbe szerettem bele, két külön dolog. Egész életemben gyülöltem a magassarkú+szoknya+kecses csajok viselkedését, szerintem baromi irritáló, erre fel az én ellentétes viselkedésű és öltözködésű szexi barátnőmből lett egy ilyen nem tudom milyen nő.
Az se zavarna ha meghízna, tényleg nem. Már volt pocakosabb (olyan átlagos kategória), sportosabb testalkatú, meg vékonyabb is, mindhármat ugyanúgy imádtam. De ezt a stílusváltozást ezt nem tudom lenyelni, olyan mintha reggel más ember nézne rám az ágyból. Szexelni ruha nélkül szexelünk, de nem kívánom meg. Általában estig ruhában van, meg tolja azt az új stílusát vagyis reggel és este között nekem már merevedésem sincs ellenben régen elég sokat volt.
Nem azt mondom hogy tornacipőt hordjon veszek neki nike-t is ha kell, az meg már nem kislányos. Egyszerűen nem értem, mit rontottam el. Én ugyanaz az ember vagyok, ugyanúgy imád, de ő meg változik mellettem és nagyon nem jó irányba. És akkor odabújik és azt kérdezgeti hogy mi a gond meg hogy elkezd fogdosni vagy valami és látja hogy nem nagyon akarom és akkor olyat szól hogy "nem akarod?" mondom "most nincs kedvem" és akkor azt mondja hogy "oké". Egyik énem sajnálja, a másik énem pedig nem. Azt meg főleg nem értem hogy a 4 fal között miért ad magára úgy, mintha valami fotózásra menne, és vesz fel ilyen irritáló kényes ruhadarabokat, ami szerintem nem is kényelmes otthonra.
Egyébként azon gondolkozom hogy mivel sokat mentem el pszichológushoz vele még akkor, elmegyek hozzá, és beszélgetek róla kicsit, hátha valami depresszióból maradt vagy önismereti probléma vagy valami. Mert ilyen nem létezik hogy valaki 180 fokban forduljon, gyakorlatilag az összes jegye ami eddig vonzó volt, átment a ló másik oldalára, viszont az előző énjét meg szinte tökéletesnek véltem. Feladni nem szeretném, még ha lelkileg én is sérülök benne, mert nem látom okát annak hogy mit vétettem. Főleg annak tudtában hogy régen jót röhögtünk az ilyen stílusú nőkön mint amilyen most ő. (csak úgy poénosan nem elítélően).
Ez csak az én gondolatom, de nem lehet, hogy valakinek tetszeni akar, és az a személy pont nem te vagy?
A nők akkor szoktak hirtelen elkezdeni sminkelgetni, frizurára odafigyelni, nőiesen öltözködni. Ez csak egy felvetés.
Nem hiszem, mert amúgy nagyon aranyos, és hát ő folyton mindig nézi azt hogy mi jó nekem mi nem, kompromisszum nagyon a kapcsolatunkban nem kell, mert általában mindig hozzám alkalmazkodik (persze van önálló akarata), vagyis pl. ha szexre kerül a sor, ő sose mond nemet, egyszer nem mondott még, viszont ha én azt mondok, akkor ő azt kérdés nélkül tiszteletben tartja, meg egyébként sokat bújik és ilyenek, meg úgy nagyon érezteti hogy szeret, de úgy tényleg igazán. Vagyis úgy érzem egyébként hogy ő egyre komolyabban gondolja velem én meg úgye már nem annyira.
Csak azt nem értem hogy minek erre ez a stílusváltozás, mert pont erre nincs szükségünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!