Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, romokban a párkapcsolatom?
2 éve vagyunj együtt a barátommal.
Nagyon jól indult ez a kapcsolat. Nagyon szenvedelyes volt, rohadtul szerettük egymást.
Most az utóbbi időben rossz érzéseim voltak, mint ha már nem szeretne úgy ahogy eddig.
És igazából mostanában minden kis apró hibáját észre vettem és idegesített...
Most olyan mint ha csak úgy együtt lennénk megszokásból. Nem mondja már, hogy szeret és nem is érzem. Lehet, hogy én reagálom túl nem tudom...
Az a baj mostanában beszélgetni sem tudunk. Felhozok valami komolyabb témát akkor hamar lezárja a dolgot.
Én úgy érzem, hogy szeretem mindennél jobban. Bele is őrülnék, ha elvesziteném. De ha ő már nem szeret akkor nem tudok mit csinálni!!! :(
Mi a véleményetek?
Szerintem nincs masik lany. Vagyis nagyon remélem. Én nem úgy ismertem meg..
Amikor megismerkedtunk én egy 5 éves kapcsolatbol probáltam kilépni.. kozben pedig a jelenlegi parommal talalkozgattam.
Az exemet mar nem szerettem de nem tudtam kilepni a kapcsolatbol mert nagyon eroszakos volt.
Amig egyutt voltam az exemmel hozzam sem nyult egy ujjal sem.
Az a baj szerintem, hogy mostanaban eleg sok kis hulyesegen besertődtem meg hisztiztem. De hat ha nem tetszik valami nem fogom hagyni magam. Csak szerintem o nem ugy all mar a dolgokhoz ahogy eddig.
"Az a baj szerintem, hogy mostanaban eleg sok kis hulyesegen besertődtem meg hisztiztem. De hat ha nem tetszik valami nem fogom hagyni magam."
Arra nem gondoltál esetleg, hogy ha nézeteltéréseitek, kisebb-nagyobb konfliktusaitok vannak, akkor nyugodt körülmények között, őszintén, de normális, nem vádaskodó, nem számonkérő hangnemben megbeszéljétek őket, hiszti és sértődés helyett?
"Bele is őrülnék, ha elvesziteném."
De annyira azért nem fontos se ő, se a kapcsolatotok, hogy a "csak azért is nekem van igazam" típusú egós viselkedés és az érzelmi játszmázás helyett egymást egyenrangú partnernek tekintve, egymást meghallgatva kommunikáljatok, ha valami bajotok van a másik viselkedésével, ahelyett, hogy - a saját szavaiddal élve "sok kis dolgon besértődnél is hisztiznél".
Ha megváltozott a viselkedése, az többek között lehet annak a jele, hogy őt épp úgy idegesíti, esetleg kiábrándítja ez a fajta viselkedés a részedről, mint téged az ő apró hibái, amit mostanában kezdtél észrevenni.
Köszönöm szépen a válaszaitokat!
Igazából a szex is lecsökkent. Nincsenek már előjátékok. Csak kb "gyorsan zavarjuk le" szituk.
Imadok vele szexelni, legtöbbször náluk vagyunk és amikor szexelunk az anyjáék (mindig) kint ülnek a nappaliban tv znek stb a szobája elött. és folyton rámszól, hogy maradjak csendben. Es ez nem túl izgato szamomra elegge elveszi a kedvem.. de mostanaban mar o sem kezdemenyez annyit mint eddig.
Hozzánk azért nem nagyon járunk mert van a házban kutya és őt ezt zavarja.
És most megfogadtam magamnak, hogy megvaltozom a parom, a kapcsolatunk es sajat magam érdekében is!!
Remelem helyre lehet még ezt hozni.
Ne változz meg, az hosszú távon nem működő képes. Apróságokban lehet, amiket hibádnak látsz, de egyébként életképtelen. Ez csak közösen működik, közösen kell megbeszélni és együttműködni.
tapasztaltam már mindkettőt és az utóbbi a jó, feltéve ha a partner is vevő rá. Ellenkező esetben csak húzni lehet a dolgot, de semmi jó nem lesz belőle.
Megváltozást azt arra értettem, hogy próbálok nem hisztizni, féltékenyedni és nem szeretnék ilyen sértődékeny lenni.
Mert visszagondolva sokszor arra jutok, hogy jézusom, hogy lehettem ennyire hulye és gyerekes.
Sokszor hirtelen felindulásbol csinálom, amit kesobb ugy is megbánok.
Csak ez nem tesz jot nekunk! :(
Ezt írtad.
" mint ha már nem szeretne úgy ahogy eddig.
És igazából mostanában minden kis apró hibáját észre vettem és idegesített... "
Ebből én arra gondolok, hogy TE nem szereted úgy, mint régen, végül is a te viselkedésed változik.
Ami nem megy, azt nem kell erőltetni!! Túlságosan különbözőnek lenni nagyon nem jó. Én a régi kapcsolatomban voltam így, szerettük egymást de csak szeretetböl. 5éves kapcsolat. Viszont mindenben különböztünk, én 18éves korom óta albérletben laktam, ő 32évesen a szüleinél pedig tehetős volt.. ő csak a saját kutyáit hozta be, az enyémek neki túl koszosak voltak (mondjuk az övé sose volt fürdetve óriás szőrrel, az enyémek 2 havonta fürdenek, rövid szőrrel, télen kint megfagynak); én szerettem csendben elaludni, ő hangos tvre. Én reggel kajával kezdtem ő 11kor reggelizett. Én rockot hallgattam, ő discot vagy régi popokat. Semmiben nem segített a házimunkában de én mindig segítettem neki pl csekkbefizetés stbstb.
Nálunk havi 1 szex már jó arány volt a vége felé... de elfordulva aludtunk, alig szóltunk egymáshoz..elmúlt a szerelem.. nem csaltunk meg egymást soha, de tudom hogy en milyen lennék, de vele nem tudom saját magamat adni, arról nem is beszélve, hogy az ágyjeleneteink sem voltak valami fényesek...szóval inkább keress olyat akivel az apró dolgokban hasonlítotok mert amúgy ez sokat számit, a sok kis apró részlet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!