Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párkapcsolatom romokban hever. Elég sokat vitatkozunk mostanában, több mint egy hónapja ez megy. Többi lent (? )
Akárhányszor találkozunk, mindig vitatkozunk.. Én szeretem Őt, és Ő is engem, de valahogy nem megy együtt, de külön se.
Mondta, hogy szeret, de lehet jobb lenne, ha külön lennénk, és azt mondta, nem azért megyünk szét, mert hogy nem szeret, nem szeretjük egymást, hanem azért, mert tönkretesszük egymást idegileg.
Én ekkor felálltam, és kiakartam menni, de nem engedett ki az ajtón, hogy beszéljük meg, azt végül elcsendesedtek a dolgok. Rá körülbelül egy órára megint összevesztünk..
Ennek így tényleg nincs értelme.. de szeretem Őt, és tudom, hogy Ő is szeret engem, de akkor nem tudom, miért jutottunk el odáig, hogy lassan-de biztosan szétmenjünk.
Több mint fél éve vagyunk (voltunk?) együtt..
F/18 L/16
Valaki adjon valami értelmes tanácsot, köszönöm!
ha még az együtt járás fázisában ez van, mi lenne igazi párkapcsolatban, az mesze van ettől
ebben a korban 2 év nagy idő köztetek, gondolom emiatt vannak a veszekedések, nem egyformán látjátok a dolgokat
hagyni kéne tényleg egymást, mert ennek nincs értelme N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!