Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Soha nem lesz nyugtom? A régi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Soha nem lesz nyugtom? A régi "árny" nem fog eltűnni végre? Mi lesz így a kapcsolatommal? :C

Figyelt kérdés

Voltam régen egy fiúval (1 és fél éve), de csak pár napig tartott, nagy kaland volt...szóval erős vonzódás meg minden...

Most barátom van, aki szeret és hát én is szeretem (...), de annak a srácnak az emlékétől egyszerűen nem tudok szabadulni! Bárhogy próbálom, NEM MEGY!!...

És félek, hogy ez felőrli a mostani kapcsolatomat...nem tudom mi a helyes, mi vezet végre a jó útra, de ez így nagyon nehéz. :(

19L

2010. ápr. 10. 13:33
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
anno lefeküdtél a sráccal?
2010. ápr. 10. 13:45
 2/12 anonim ***** válasza:

Mióta vagy együtt a mostani barátoddal?

Lehet, hogy még nem vagy kész egy újabb kapcsolatra.

2010. ápr. 10. 13:55
 3/12 A kérdező kommentje:

Igen, lefeküdtünk...

És utána is jött utánam, de akkor már megvolt a mostani barátom.

1 és fél éve járunk...de még mindig. :S

2010. ápr. 10. 13:58
 4/12 anonim ***** válasza:
nem vagy szerelmes serintem....ebből az lesz h amint alkalom adódik megcsalod vele a barátod:(((((
2010. ápr. 10. 14:08
 5/12 A kérdező kommentje:
De igen naaa.........szerelmes vagyok!! Szerelmes akarok lenni belé!!... :((
2010. ápr. 10. 14:14
 6/12 anonim ***** válasza:
Ez egy ritkla sz#r helyzet, mert a mostani barátodhoz inkább akarattal vonzódsz, nem szerelmileg. Majd előbb-utóbb az idő segít, kivéve ha látod a volt barátodat, mert ha találkozol vele..stb, akkor ez így nem lesz jó, csak ha olyat találsz magadnak, akibe szerelmes leszel
2010. ápr. 10. 14:51
 7/12 A kérdező kommentje:

De én a mostani barátomba kell szerelmes legyek... :((

Idővel javulhat a helyzet??

2010. ápr. 10. 14:59
 8/12 anonim ***** válasza:

Mondom ha nem látod rendszeresen a volt barátod, akkor igen.

De ha pl egy osztályba jártok, vagy vmilyen okból kifolyólag gyakran látod, akk az elég gázos úgy :S

2010. ápr. 11. 15:36
 9/12 A kérdező kommentje:
Azóta csak 1-2 szót beszéltünk, maximum 6szor láttuk egymást, de mégsem megy... :((
2010. ápr. 20. 11:57
 10/12 anonim ***** válasza:

Mert az első szerelem az ilyen felejthetetlen!

Ahogy megboldogult Máté Peti bátyánk dalolta:-mindhalálig elkísér!

2010. ápr. 20. 12:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!