Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Minden pasi gyerekes valamilye...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden pasi gyerekes valamilyen szinten?

Figyelt kérdés
Lehet hogy eddig mindig rosszul választottam, de azt vettem észre hogy minden pasinak az anyja az első. Mindenben a drága anyucira akarnak támaszkodni, és az én szavam az övé mellett semmit sem ér. Emellett gyakran trehányok. Szétszórva hagyják a cuccaikat, feledékenyek, nekem kell szájukba rágni a dolgokat. Komolyan néha úgy érzem mintha én lennék az anyjuk, és nekem kéne mindenre figyelni mert nélkülem szinte életképtelenek. Persze ha próbálom irányítani az életüket akkor meg jön a hiszti, hogy jaj, annyira anyáskodó vagy, nem vagy az anyám ne parancsolgass. Persze ezek most a legszélsőségesebb esetek. Eddig mindegyik párom normális átlagos pasi volt, és ezeket nem csinálták folyamatosan, de azért hajlamosak voltak rá. Tényleg a legtöbb pasi ilyen lenne?
2016. máj. 16. 13:17
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

"Lehet hogy eddig mindig rosszul választottam,"

Ha nem is rosszul, de valamiért mindig ezek mellett kötsz ki. Nem hinném, hogy véletlen.

Egy erős, talpraesett férfi, aki megzabolázhatatlan, képtelenség róla gondoskodni, nem avat be a problémáiba, viszi a hátán az egész kapcsolatot, a családot, mindent az nem lenne jó neked, mert sosem éreznéd magad teljesnek mellette. Nem lennél kiegyensúlyozott és rühellnéd, hogy ennyivel gyengébb vagy nála és ilyen aszimmetrikus kapcsolatba kényszerít.

2016. máj. 16. 20:34
 12/12 anonim ***** válasza:
Kérdező, ha minden pasi gyerekes lenne, akkor nem lenne modern a világ, nem lenne autó se mobiltelefonhálózat ,sem elektronika se semmi.. Senki nem javítaná a villanyokat , és még sorolhatnám.Én ahogy észevettem sok lány is gyerekes, tisztelete a kivételnek, hisztizik ha valamit nem kapnak meg.és stb. Tehát valamilyen szinten mindkét nem "gyerekes". Ezért megy sok lány idősebb pasikhoz, apjukat látják benne, aki megvesz meg "menedéket" illetve jó életet biztosít nekik, mig egy 20-éves srácról aki még karrier előtt áll ügye nem mondható el.Tehát ne legyen általánosítás, mindkét nemben vannak gyerekesek, és egyarán felnőtt módjára gondolkodó emberek.
2016. máj. 17. 12:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!