Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Yugym kérdése:
Lányok! Ha egy pasi zenél valamilyen hangszeren az vonzó, csábító hatással van rátok?
Figyelt kérdés
Tudom biztosan , hogy tetszik de ezzel lehet csajozni ?2012. júl. 9. 22:25
1/8 anonim válasza:
Hát nem tudom hogy a többi lány hogy van vele, de engem ilyennel nem lehet megfogni.
2/8 anonim válasza:
Csak akkor vonzó, ha azért teszi, mert szereti csinálni és imádja a zenét. De ha csak csajozás miatt, hogy vonzóbb legyen, akkor baromira szánalmas...
3/8 anonim válasza:
Az nem a zenén múlik. Ha bejön a srác, akkor felőlem még a legbénább hangszeren is játszhat. De zongora az fasza. :D Volt egy barátom, aki zongorázott. Megkívátuk egymást, és ott volt a zongora ágy helyett.:D De a gitár a legnagyobb vonzóképességű szerintem, ha ronda is vagy. :)
4/8 anonim válasza:
Azért vannak aszexuális hangszerek is.
Hárfán pl férfi ne játsszon. Valaki nemrég rákérdezett a szintetizátorra, az kérem nem hangszer.
Gitározni meg már lassan mindenki tud.
A zongora nagyon komoly, és vonzó.
5/8 anonim válasza:
Bizonyos tipusú lányoknak bejön. Inkább a kicsit művész lelkületűeknek. És lehet vele csajozni:)
6/8 anonim válasza:
Engem vonz, ha annyira ért hozzá:) De ha csak bohóckodik, akkor felejtős..
7/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat .
Tévedés ne essék én már nagyon régóta szeretnék játszani egy lánynak mert szerintem olyan romantikus .
Az utolsó komment igaz a szinti nem hangszer XD
Egyébként zongorázok ....
2012. júl. 9. 22:32
8/8 anonim válasza:
Gitározok. Tetszik a csajoknak meg minden de úgy igazából nem nagyon lehet vele de ha egy lány már megvan és úgy gitározol neki akkor hidd el csöpögni fog :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!