Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Minden pasi ilyen önimádó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden pasi ilyen önimádó valamilyen szinten?

Figyelt kérdés
Egyik haverom, aki tetszett folyton csak magáról beszél, meg h milyen csajjal mikor kvar, meg olyan furcsa lett a gyerek, olyan nyálas, lányosan viselkedik...de nemmeleg... de tőlem egyszer meg nem érdezi h mivan rám meg mindig rámzudítja a hülyeségeit és elvárja h tanáccsal lássam el...:S
2009. ápr. 1. 22:47
 1/6 A kérdező kommentje:
amilyenné vált ki is ábrándultam belőle...:S
2009. ápr. 1. 22:47
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

szerintem nincs sok köze a nemhez. nekem az egyik barátnőm ilyen. inkább azzal lehet összefüggésben, hogyan nevelték, pl ha a szülei lehozták neki a csillagokat az égről, soha semmiért nem kellett megküzdenie és mindig ő volt a középpontban, akkor nagy valószínűséggel ezt a barátaitól is elvárja :S

arra gondolsz mikor beszél egy órát arról h mi van vele majd amikor te mondanád neki a dolgaid, akkor elintézi 2 ahával ugye? na nekem ilyenkor totál elmegy a kedvem az egésztől. szerintem vagy szólj neki h másra is figyeljen, vagy hanyagold egy darabig hátha észhez tér.

2009. ápr. 1. 22:51
 3/6 A kérdező kommentje:

háth a szülei nem igazán foglalkoztak vele, jól tanuljon meg minden de am élte az életét.

És igen 2 aha az egész. Amit javasolsz, azt már próbáltam. De folytatta ugyanugy. Rég beszéltünk, mikortól nem meséltem?

Próbálok ugy tenni mintha kicsit is érdekelne, de egy idő után már énis csak aházok. De nem esik le neki és néha már totál idegesítő.

Nem ő az egyetlen ilyen ismerősöm...semmi férfias nincs benne és a csajok is csak ezért vannak vele, mert húúú de aranyos mert kicsit lányos...de valójában nem járnának vele. Pedig régeen olyan jófej volt:( 2-3 éve változott meg és azóta csak beszél beszél...

2009. ápr. 1. 22:55
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

vagy kamaszkori hülyesége, vagy nem növi ki és ilyen marad... mert megnőtt az önbizalma a csajoktól. ezesetben találsz te még különb barátokat is :)

egyébként ami még engem nagyon tud idegesíteni h ez a barátnőm folyton mondogatja h úúristen ő milyen kövér... közben meg az S-es nadrág is leesik róla. tiszta hiszti az egész, hogy mindenki felfigyeljen rá és az ellenkezőjét bizonygassa, azt meg észre se veszi h engem mennyire megsért ezzel :S nem vagyok duci, átlagos alkatom van, de mindig szerettem vna kisebb feneket... meg kül is mellette bálnának tűnök :( szóval annyira utálom amikor csak azért mert ez neki öröm, tesz az érzéseimre :(

2009. ápr. 1. 23:00
 5/6 anonim ***** válasza:
53%

Most egy ismerősöd alapján (vagy max néhány) ennyire általánosítasz? Nem kéne. Haveri társaságomban kb 10% ilyesmi ("Én.... én..." de szerencséjükre semmi melegség :P)

Én sem vagyok ilyen, egyáltalán. Inkább a csendesebb fajta, de ha kell, tudok beszélni :) De inkább kérdezni szeretek :)

Szóval a válaszom: nem.

2009. ápr. 1. 23:05
 6/6 anonim ***** válasza:
én ha a tükörbe nézek "elsírom magam"
2009. ápr. 2. 15:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!