Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt valaki már ilyen helyzetben? (ronda lány - jó pasi)
Kissé értetlenül állok a helyzet előtt, ami már másodjára esik meg velem.
Én volnék a nem túl szép lány. Tulajdonképp az arcom még mondható szépnek, de valami botrányosan szar alkatom van. Vaskos vagyok és előnytelen alakú (tehát nagyon nincsenek jó arányaim). Ehhez illően visszafogottabban öltözöm.
A lényeg, hogy másodjára talál be egy megdöbbentően helyes pasi, aki, magabiztos is, jó a dumája.. és érezhetően a szexen kívül mást nem akar. Na, de azt mégis miért pont velem?! Olyan bombázó nőket szedhet föl, amilyet csak akar!
Szóval az értetlenségem emiatt van. Azt még el tudnám hinni, hogy egy helyes pasi lát bennem valami fantáziát, kedves vagyok a szívének, de csak szexre kifejezetten rossz alakú nőt miért akarnak?
Én is csak dugni akaroma kövér lányokat, de aztán rájöttem, hogy mégsem akarok olyannal lefeküdni, akihez nem tudok vonzódni, úgyhogy visszamondtam a dolgot az utolsó pillanatban.
Amúgy meg akit nem komálok jellemre, azzal nem is olyan jó szexelni, szóval lehet szimpi vagy neki jellemre és még az is lehet, hogy ő neki tényleg bejössz külsőre. Nem mindenki olyan hülye ízlésű, mint én, akinek a vékonyabb lányok a gyengéi.
1. nem vagy rossz csaj. (Tuti biztos,ezt tudatosítsd magadban.)
2. mindenkivel próbálkozik. (nem biztos)
3. lát benned fantáziát, amit egy plázacicában nem biztos.( több, mint valószínű)
4. nem csak szexet akar (sajna, egyáltalán nem biztos)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!