Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Volt valaki már ilyen helyzetb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt valaki már ilyen helyzetben? (ronda lány - jó pasi)

Figyelt kérdés

Kissé értetlenül állok a helyzet előtt, ami már másodjára esik meg velem.

Én volnék a nem túl szép lány. Tulajdonképp az arcom még mondható szépnek, de valami botrányosan szar alkatom van. Vaskos vagyok és előnytelen alakú (tehát nagyon nincsenek jó arányaim). Ehhez illően visszafogottabban öltözöm.

A lényeg, hogy másodjára talál be egy megdöbbentően helyes pasi, aki, magabiztos is, jó a dumája.. és érezhetően a szexen kívül mást nem akar. Na, de azt mégis miért pont velem?! Olyan bombázó nőket szedhet föl, amilyet csak akar!

Szóval az értetlenségem emiatt van. Azt még el tudnám hinni, hogy egy helyes pasi lát bennem valami fantáziát, kedves vagyok a szívének, de csak szexre kifejezetten rossz alakú nőt miért akarnak?

2012. júl. 9. 19:20
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Most mi bajod van ezzel? Miért neked ez nem jó?
2012. júl. 9. 19:22
 2/18 anonim ***** válasza:
Lehet, szimpi vagy neki, és ez nála épp többet számít. Vagy emlékezteted arra a lányra, aki az óvodában a bokor mögött megmutatta neki a fenekét. Vagy azt gondolja, a csúnya lányok jobban igyekeznek az ágyban (és ha annyi nőt megfektetett már, akkor biztos tudja).
2012. júl. 9. 19:25
 3/18 A kérdező kommentje:
Nem, mert zavarba ejt. Amúgy sem vagyok az egy éjszakás/csak szex kapcsolatok híve. Nekem fontosak az érzelmek.
2012. júl. 9. 19:26
 4/18 anonim ***** válasza:
Lehet,te látod rosszul és nem is vagy csúnyácska. ;)
2012. júl. 9. 19:31
 5/18 anonim ***** válasza:

Én is csak dugni akaroma kövér lányokat, de aztán rájöttem, hogy mégsem akarok olyannal lefeküdni, akihez nem tudok vonzódni, úgyhogy visszamondtam a dolgot az utolsó pillanatban.

Amúgy meg akit nem komálok jellemre, azzal nem is olyan jó szexelni, szóval lehet szimpi vagy neki jellemre és még az is lehet, hogy ő neki tényleg bejössz külsőre. Nem mindenki olyan hülye ízlésű, mint én, akinek a vékonyabb lányok a gyengéi.

2012. júl. 9. 19:34
 6/18 anonim ***** válasza:
Mert a közhiedelemmel ellentétben a fiúkat nem a lány mellei és egyéb testrészei ragadja meg a leginkább, hanem az arca, a szemei, a mosolya, a nevetése. Ezenkívül a hangod is megfoghatta.
2012. júl. 9. 19:37
 7/18 anonim ***** válasza:

1. nem vagy rossz csaj. (Tuti biztos,ezt tudatosítsd magadban.)

2. mindenkivel próbálkozik. (nem biztos)

3. lát benned fantáziát, amit egy plázacicában nem biztos.( több, mint valószínű)

4. nem csak szexet akar (sajna, egyáltalán nem biztos)

2012. júl. 9. 19:37
 8/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Elgondolkodtatóak.:)
2012. júl. 9. 19:44
 9/18 anonim ***** válasza:
Mutass képet nyaktól lefelé, lehet, hogy nem is vagy olyan csunyus mint hiszed!
2012. júl. 9. 19:46
 10/18 anonim ***** válasza:
Bocs, de a csúnya lányok csak szexre kellenek. Én már csak tudom. Szerencsére annyira sosem voltam kétségbeesve, hogy igent mondjak.
2012. júl. 9. 20:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!