Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetne a barátomat leszoktatni arról, hogy ne forogjon a csajok után mint a ringlispíl?
Leszokatni? Sehogy. Hűséget fogadott, nem vakságot. Ahhoz pedig, hogy hűséges maradjon neked is meg kell dolgozni a kapcsolatban.
Ha mindezt tényleg képtelen vagy elfogadni, javaslom tedd ugyanazt, a mit ő. Jelenlétében szemezz férfiakkal, jegyezd meg, milyen helyes az a pasi ott. Majd, ha kérdőre von, mondd neki, hogy "na, nekem is kb. így esik, mikor te szemezel más lányokkal a jelenlétemben".
1. Nem hiszem, hogy ez normális dolog férfiaknál. Oké, hogy van aki utnanéz egy-egy nőnek, de hogy állandóan más nőket bámuljon az nem normális. Ráadásul az én jelenlétemben a párom nem is csinál ilyet, mert tisztel ennyire.
2. Az a barátnő aki elvette már Tőled a barátod? Soha többé nem állnék szóba ilyen "baráttal". Az ilyen nem barátnő, hanem áruló.
Ne haragudj, de ebből nekem az jön le, hogy Te hagyod Magad kihasználni. A batádnőidnek és a barátodnak is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!