Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiu-lany baratsag. Mi a velemenyetek errol a helyzetrol?

Figyelt kérdés
Ha egy lany es egy fiu azt allitja, hogy ok csak nagyon jo baratok, de mindig egyutt lehet latni oket, osszebujva es olelkezve; mindeketton latszik, hogy nem tudnak meglenni egymas nelkul, akkor mit gondolnatok? Hogy jarnak vagy csak baratok?? Egy baratsagban lehet ilyet csinalni?? Ja es ebben az esetben tenyleg csak baratok...
2010. ápr. 8. 21:04
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Van fiú-lány barátság. Egyáltalán nem törvényszerű, h 2 különböző nemű között csak vonzalom alakulhat ki semmi más. Nekem is van egy nagyon jó fiú barátom, olyan mintha a testvérem lenne. Soha nem volt több, és én sem neki. Még a gondolattól is, h "úgy" érjen hozzám rosszul vagyok. Olyan mintha a testvérem taperolna.Barátnője is van, aki tudja milyen kapcsolatban vagyunk és nem hisztizik. Tessék elfogadni, h van fiú-lány barátság. Van akik csak barátként illenek egymáshoz, akkor is ha egy fiúról és egy lányról van szó...
2010. ápr. 9. 00:17
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
van fiu-lany baratsag...nekem minden baratom fiu...a lanyok csak az ismeros kategoriaba jonnek bele...19/L
2010. ápr. 9. 01:06
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
barát az nincs esetleg haver de az se sűrűn..egy idő után egyik fél tuti többet fog érezni mégha nemis mondja ki..én mindig ígyjártam
2010. ápr. 9. 16:46
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
a legbelsőségesebb fiú-lány barátság=szerelem.
2010. ápr. 12. 13:22
 15/20 szimpla ***** válasza:
100%
Gondoljon bárki bármit, de van fiú-lány barátság. Van egy fiú, és igen, én is úgy szeretem, mintha testvérem lenne. Nekem van barátom, aki elfogadja ezt a helyzetet. Bármiben segít nekem, és mindent megtudok vele beszélni. Nem akarom elveszíteni, bár ez lehet hülyén jön ki. Nagyon szeretem őt, de csak mint jó barát :) nem egy helyen lakunk, de ha teheti bejön találkozni velem, meg a barátommal. Azt hiszem, jobban bízok benne, mint a barátnőimben. Megérdemli :) és vannak ilyen barátságok..
2010. ápr. 12. 13:25
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nincs. Én lány létemre nehezen viselem el a lányokat, ezért többnyire fiúk társaságát keresem. Akikkel eddig olyan közel kerültünk egymáshoz, hogy barátomnak neveztem mind szerelmes volt/lett belém..
2010. ápr. 12. 14:00
 17/20 anonim ***** válasza:

ha egyik sem akar barátságnál többet, akkor működhet.

persze úgy, hogy hosszútávon sem alakul ki semmi köztük.

2010. ápr. 12. 14:48
 18/20 anonim ***** válasza:

nekem a legjobb barátom egy fiú..:)

és mi már gondolkodtunk rajta h milenne ha megpróbálnánk a járást..de mindketten arra jutottunk h a vége úgyis azlenne h összevesznénk valamin vagy már csak megunnénk egymást.és ez nemjó.mert utána aztveszed észre h se pasid nincsen se pedig a legjobb barátod..=/és ez nemjó dolog.szóval szerintem van olyan h fiú a legjobb barátod főle ha mindketten csak barátok akartok maradni..ha megnem akkor próbáljátok ki de nemsok esély van rá h utána még jóban lesztek.:)

2010. ápr. 12. 14:50
 19/20 anonim ***** válasza:
Attól, hogy ellenkező neműek, miért ne lehetne köztük aszexuális rokonszenv?
2010. ápr. 12. 15:42
 20/20 anonim válasza:
Szia! Fél éve ismerem a legjobb barátomat.Tény hogy rohadt jól néz ki, szówal rohadt helyes de akkorse járnék wele.Ő is mondja, hogyha nem lennénk barátok már rég rámmászott volna.De barátok vagyunk.CSAK.és nem akarjuk elrontani, ezért nem járunk. (: Szówal szerintem lehet fiúlány barátság(tapasztalat) És am persze mi is ölelkezünk vagy épp voltmár szájrapuszi is...DE NEM JÁRUNK!!!
2010. ápr. 12. 19:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!