Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiu-lany baratsag. Mi a velemenyetek errol a helyzetrol?
Szerintem igen...például én is így voltam egy csajjal.
De ez emberfüggő.
Tapasztalataim szerint az egyik fél mindig akar valamit.
A véleményem, hogy én mindig is olyan lányokkal "barátkoztam" akik szexuálisan megmozgatták a fantáziámat.
Igen, sokszor eszembe jutott milyen lehet velük az ágyban, milyenek lehetnek meztelenül és sokszor kivertem már lány barátomra. Ha lehetőség adódott rá lefeküdtem az állítólagos lány barátaimmal. Ennyit erről. Mert egy fiú barátommal sem fordult ilyen elő. Van egy gyerekkori barátom már 28 éve és soha nem jutott eszembe a fentebb leírtak( talán mert fiú?)
Ki meri azt kijelenteni, hogy soha de soha még csak egy percre sem jutott eszébe a lány barátja szexuálisan.
Ilyen nincs vagy a sráccal vannak gondok.
Ha pedig egy percre is eszedbe jut akkor baj van, hisz azonos nemű barátról soha nem képzelek el semmit még annyit sem milyen lenne vele smárolni és rájövök engem ez nem vonzana a hangsúly soha eszembe sem jutna. A lány "barátokat" pedig mindet gerincre vágnám. Mert ők nők én pedig férfi.
mindig egyutt lehet latni oket, osszebujva es olelkezve; mindeketton latszik, hogy nem tudnak meglenni egymas nelkul, akkor mit gondolnatok?
Egyszerű ha két férfit látnál így akkor mit gondolnál???
Nincs különbség hiszen csak barátok igaz:D Hehehehehehe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!