Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos a felháborodásom?
Figyelt kérdés
A feleségem mindenre azt mondja mi csináltuk,mi vettük.Pedig én dolgoztam (festés) és én vettem (autó) meg.2016. máj. 8. 18:11
11/13 anonim válasza:
Atya úr isten....
Es egy felnőtt férfiról beszelunk xdxdxdxdxd.........
Szerintem te azon is kiakadnal ha szuletne kisbabatok es nem ráznanak veled kezet hogy ezt jól csináltad testver!! Xdxdxdxdxd
Ez kesz xdxdxdxd milyen emberek vannak....
12/13 anonim válasza:
Szegény nő, jól kifogta... Ez se lesz hosszú házasság.
13/13 anonim válasza:
jogos is meg nem is, szerintem mindkét nézőpont jogos, mivel a házasság során szerzett vagyon közös, de ezt beszéld meg a feleségeddel, hogy ismerje azért el, ha valamiért te dolgoztál meg, és mondd ezt meg neki, hogy ez zavar téged, de ne erőszakosan. Egyébként el tudom képzelni, hogy e valóban rövid házasság lesz, ha ezt a kérdést nem tisztázzátok, mert jön a mártírkodás ezerrel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!